• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Дженифър Анистън разкри защо е влязла в Instagram

Дженифър Анистън разкри защо е влязла в Instagram
Няма да кажа, че беше натиск от връстници... въпреки че беше, пошегува се тя

/КРОСС/ Доста дълго време актрисата Дженифър Анистън не пожела да има собствен профил в Instagram. След като обаче веднъж влезе в социалните мрежи, актрисата стана доста активен потребител. 50-годишната звезда триумфира там през есента.

През октомври тя постави дори световен рекорд. Своя първи милион последователи тя събра едва за 5 часа и 16 минути, като за пример – на принц Хари и Меган Маркъл им се наложи да я догонят, събирайки същия брой фенове 29 минути по-дълго.

Феновете на актрисата предположиха, че решението ѝ да стане част от интернет пространството е вдъхновено от участието ѝ в сериала „„The Morning Show“, премиерата на който се състоя на 1 ноември, но се оказа, че не е само заради това.

На наградите SAG Awards, които се състояха съвсем скоро в Лос Анджелис, Джен доказа на пресата, че има още една причина: „Няма да кажа, че беше натиск от връстници... Въпреки че.... беше натиск от връстници! Слушайте, ако не можете да ги победите, присъединете се към тях. Така ли е?“, пошегува се актрисата пред репортери, цитирана от OK Magazine.

Анистън получи награда за най-добра женска роля в драматичен сериал и публикува в интернет епичната си среща с бившия си съпруг Брад Пит. На събитието Джен се появи с рокля на Christian Dior. В профила си в Instagram, актрисата публикува снимка, на която се вижда, че е почти легнала в колата, за да не измачка тоалета си.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.