• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Проф. Никулчина: Всички имаме проблем с фалшивите новини

Проф. Никулчина: Всички имаме проблем с фалшивите новини

/КРОСС/ Курс, озаглавен „Политика на идентичността и различието”, стана причина за остър спор между представители на две ключови институции в държавата - Софийския университет и Министерството на отбраната.

Говорителят на военното ведомство заподозря, че под прикритието на курса, всъщност се пропагандира хомосексуализъм. Александър Урумов написа няколко статуса с такава насоченост в профила си във „Фейсбук”. От Алма Матер също не замълчаха.

Професор Миглена Николчина, която води лекциите по „Политика на идентичността и различието”, обяви, че Александър Урумов разпространява фалшиви новини. 
„В мрежата се пише какво ли не, но особеното в този случай е от кого се пише. Всички имаме проблем с фалшивите новини и манипулациите, посочи проф. Никулчина в предаването „Тази сутрин” по bTV.

Това не е джендърска програма, а програма по литературознание, отбеляза тя.

Александър Урумов се е извинил с друг пост за думите си, но според професор Никулчина той трябва да поеме отговорност за изказванията си, тъй като е човек с определена позиция.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

наблюдател

То въобще в България има ли новини? За повечето страни в Европа не чуваме нищо по нашите медии. Само за катастрофи по пътищата и убийства. Пълна изолация. Като Монголия сме.

20.10.2018 19:38:40

Анонимен

Проф. Никулчина: Всички имаме проблем с фалшивите новини. Аааа, ние на село немаме проблеми, щото си им викаме ЛЪЖИ като у едно време и нали сме си прости селяне, та, сме наясно коги ни лъже некой!

18.10.2018 17:09:10

didi

НА ТАЗИ ОТВСЯКЪДЕ И ЛИЧИ , ЧЕ Е ДЖЕНДЪР НЯКАКЪВ

18.10.2018 15:55:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.