• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

AVON Beauty Academy представи топ тенденциите в грима за пролет/лято 2015 г.

AVON Beauty Academy представи топ тенденциите в грима за пролет/лято 2015 г.

София /КРОСС/ Марка №1 в декоративната козметика в България AVON организира първата AVON Beauty Academy у нас. В рамките на събитието бяха представени трите най-хитови грим визии за сезон пролет/лято 2015 г. Вдъхновен от Седмиците на модата и най-актуалното в козметичния бранш, експертът по красота и гримьор на AVON Зоран Коцов разкри тънкостите на трите тенденции и сподели с участниците в Академията полезни съвети за перфектна визия.

„Вече 16 години AVON предлага на българката качествени и иновативни продукти на достъпни цени. Освен революционните формули и богатия избор декоративна козметика, ние имаме на своя страна и екип експерти по красота, сред които е и гримьорът на AVON Зоран Коцов. С негова помощ решихме в рамките на AVON Beauty Academy да дадем на жените конкретни съвети за това как лесно да постигнат най-хитовите грим визии за идния сезон и у дома", сподели Юлия Златанова, специалист PR и реклама в AVON за България, Албания и Македония.

Професионалист с над десетгодишен опит в изкуството на грима, Зоран демонстрира трите най-актуални тенденции за пролет/лято 2015 г., предлагащи класическа, ежедневна и по-дръзка грим визия.

- Класическият грим „Котешки поглед" е с акцент върху очите, подчертани с тънка очна линия Mega Effects и нежни сенки True Color в кафяво-бежовата гама. За устните използваме леко коралово червило Ultra Color Indulgence.
- Вечерната и дръзка визия „Тюркоазени нощи" е за по-смелите момичета. Перфектният тен на лицето се постига с матиращ фон дьо тен Calming Effects, a aкцентът пада върху очите, които са силно подчертани с тъмносин молив и преливащи се нюанси на гелообразни сенки Extra Lasting в синьо и бежово в основата на веждите. За по-плътни устни Зоран използва кафеникаво червило Ultra Color Indulgence.
- Нежната и подходяща за ежедневието визия „Летен флирт", в която гримът подчертава естествената красота, използвайки по-светли тонове както на очите, така и на устните. Звездите във визията са четворка сенки за очи True Color и червило в неутрален цвят Ultra Color Indulgence.

"Избрах визии, с които всяка дама може да се почувства красива във всеки един момент от ежедневието. През пролетта и лятото на 2015 г. най-актуални ще са естествените и свежи цветове, розовото и бежовото. По-смелите момичета могат да заложат на подчертани в синьо очи - една от най-горещите тенденции за сезона", посъветва топ гримьорът Зоран Коцов.

AVON Beauty Academy бе сцена и за премиерата на най-новия продукт в грим портфолиото на AVON - революционната спирала Winged Out за невероятно удължени и „пърхащи" мигли. Уникалната гарвановочерна формула е обогатена с удължаващи фибри за максимална дължина и плътност, а прецизната четка, вдъхновена от лекотата на перце, разресва дори най-късите мигли и ги прави безупречно подредени. Новата спирала Winged Out, както и всички продукти от портфолиото на AVON, можете да поръчате на своя Представител или онлайн на AVON.BG.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.