• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Признаха Дженифър Батън за една от най-великите китаристки на всички времена

Признаха Дженифър Батън за една от най-великите китаристки на всички времена

/КРОСС/ Дженифър Батън, която ще изнесе специално шоу в памет на Майкъл Джексън на 4 юни в Sofia Live Club, беше призната за една от най-великите китаристки на всички времена от списание Guitar Player. В последното издание на "Залата на славата" на култовото списание, смятано за Библията на всички китаристи, Дженифър беше отличена в категорията "Gallery of the Greats" заради уникалния си стил на свирене и дългогодишните си заслуги към музиката. 

Легендарната китаристка на Майкъл Джексън, която е плътно до него на сцената по време на трите му световни турнета между 1987 и 1997 г., разкри пред списанието, че хваща китара за първи път на 8-годишна възраст заради по-голямата си сестра.

"Жените са по-слабият пол. Мястото на жената е в кухнята. Жените нямат място в политиката, защото са твърде емоционални. Този свят се ръководи от мъже. Постоянно чувах подобни изказвания, когато бях дете", връща лентата назад Батън. "Сестра ми обаче ми каза, че единствената разлика между мъжете и жените е физическа. Винаги се сещах за това в моменти на несигурност в кариерата ми."

С ексцентричната си визия, която не може да бъде сбъркана, и експлозивен стил на свирене Дженифър се превръща в любимата китаристка на Майкъл. След края на турнето HIStory тя се присъединява към групата на Джеф Бек - допълнително признание за изключителния й талант. С него Батън работи в продължение на три години, след което се концентрира върху собствената си кариера. До момента има издадени три соло албума.

На 4 юни в Sofia Live Club Дженифър Батън ще представи ексклузивно шоу, наречено "In Memory Of Michael Jackson", с което ще отдаде почит към Краля на Попа. Ще прозвучат най-големите му хитове, които Батън неведнъж е изпълнявала рамо до рамо с него на сцената - от емблематичното "Dirty Diana" до "Beat It" и "Give In To Me".

Концертът на Дженифър Батън "In Memory Of Michael Jackson" е на 4 юни (събота) в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билети могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Първите 100 пропуска са на промоционална цена от 40 лв. След тяхното изчерпване билетите ще струват 50 лв.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.