• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Знаменитостите разкриват как са открили любовта на живота си

Знаменитостите разкриват как са открили любовта на живота си

/КРОСС/ Любовта идва в много различни форми и нюанси. Понякога изненадващо и от пръв поглед, понякога леко и постепенно. Принц Хари, Блейк Лайвли и още звезди разказват за момента, в който са осъзнали, че са намерили сродните си души.
Ник Джонас за Приянка Чопра:

"Запознахме се две години преди реално да се съберем. Мисля, че я опознах толкова добре първо като приятел и зaтова ми беше лесно, когато вече бяхме заедно. Да знам, че тя е единствената за мен. Казах на братята ми седмица след първата ни среща, че ще ѝ предложа брак още същата година. Беше май месец, когато казах, че ще го направя през септември. Предложих през юни."

Ким Кардашиян за Кание Уест:

"Спя на много горещо. Спя на 26 градуса с чорапи и роба всяка вечер. Първата нощ, в която спах в дома на Кание, няма да кажа датата, защото ще си имам неприятности, но беше преди много години, той също спеше на горещо и с чорапи. Казах си, о, Боже мой, срещнах сродната си душа."

Принц Хари за Меган Маркъл:
"Фактът, че се влюбих в Меган толкова невероятно бързо беше потвърждение за мен, че звездите са се наредили така, че всичко да е идеално. Точно тази красива жена просто буквално се спъна и падна в живота ми. И аз паднах в нейния."

Серина Уилямс за Алексис Оханян:

"Имах чувството, че ще се омъжа за този мъж, просто не бях готова все още, но знаех, че ще се случи. Изобщо не познавах неговия свят, но винаги съм се интересувала от технологии. Имах няколко инвестиици в тази сфера преди да го срещна и исках да знам повече. Започнахме да си говорим, отначало само като приятели. И така започна всичко, просто се влюбих в света му."

Джо Манганиело за София Вергара:

"Знаех от самото начало, че тя е единствената. Тя беше в Ню Орлиънс, снимаше филм, а аз летях напред-назад за да бъда с нея. Току-що беше прекратила дълга връзка. Втория път, в който отидох да я видя, бях на летището и забелязах, че съм на корицата на списание People в издание за ергени. Като ерген номер едно. Грабнах го и отидох да говоря с нея. Казах ѝ: "Виж, знам, че току-що излезе от тази дългосрочна връзка и разбирам, ако имаш нужда да бъдеш сама. Няма да ми хареса, но ще те разбера. Но преди да отговориш, искам да видиш нещо..." Показах ѝ списанието, а тя започна да разлиства, за да види кои са другите ергени. Тогава си казах, че е жената за мен."
Кейли Куоко за Карл Кук:

"Рус е. Предположих, че ще имаме много сладки руси бебета... Просто знаеш, когато срещнеш правилния човек."

Блейк Лайвли за Райън Рейнълдс:

"Знаех, че ще бъде моят най-добър приятел до края на живота ми. Това беше най-важното нещо за мен. Никога не бях имала такова приятелство преди. Можех да го харесвам толкова, колкото го и обичах."

Джон Леджънд за Криси Тейгън:

"Не мисля, че беше един конкретен момент. Просто знаех, че я обичам и можех да си представя да прекарам целия си живот с нея. Можех да си представя да имаме деца. Почувствах, че е време да ѝ предложа брак."

Жизел Бюндхен за Том Брейди:

"Знаех, че Том е мъжът за мен от първата ни среща. В очите му виждах почтен мъж, който вярва в същите неща, в които и аз."

Виктория Бекъм за Дейвид Бекъм:

"Да, любовта от пръв поглед съществува. Ще ви се случи във фоайето, където играчите на "Манчестър Юнайтед" почиват, въпреки че ще се понапиете малко и няма да помните детайлите. Докато другите играчи пият на бара, Дейвид стои отстрани със семейството си. И има толкова сладка усмивка. Ти също си близък със семейството си и си мислиш колко сходни сте с Дейвид. И после той ще поиска номера ти. Все още пази самолетния билет, на който го написах."

Джесика Алба за Кеш Уорън:

"Просто знаех, когато се запознах с него, че ще го познавам завинаги. Беше странно - веднага го почувствах като част от семейството си. Никога не ми се беше случвало преди. Обикновено се чувствам много неуверена на срещи. С него не беше така. Имахме се един друг. Душите ни бяха близки."

Фреди Принс-джуниър за Сара Мишел Гелар:

"Постоянно посещавах един ресторант, както и на първата ни среща. Храната беше феноменална. И много актриси в Холивуд тогава не ядяха нищо, само салата. Когато ходех на срещи с такива момичета, те никога не ядяха това, което аз. Когато Сара излезе на вечеря с мен, яде от всичко, включително и един рак, който преди това бяха пуснали да се разхожда по плота. Убиват го и го готвят пред теб. Изяде го без да мигне. Тогава си казах, че това е моето момиче."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.