• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Как да популяризираме уменията си

Как да популяризираме уменията си

/КРОСС/ Сайтовете за безплатни обяви предлагат отлична възможност за всеки

В сайтовете за безплатни обяви можем да разкажем на всички какви умения притежаваме и как да се свържат с нас. В тях ще срещнете различни предложения и те не винаги са свързани с продажба на стоки. Вярно е, че ако имаме нужда от нещо за дома или за себе си, можем да разгледаме всички категории подробно и да изберем това, което ни допада. Но можем да постигнем и нещо повече.

Ако обичате да шиете, но това не е основната ви професия, винаги може да го споделите с околните. Опишете до къде се простират възможностите ви, за да не се получават недоразумения и очаквайте поръчки. Може би те няма да са ежедневни, но никога не се знае това допълнително занимание как ще се развие във времето.

По същия начин стоят нещата и с всяко друго хоби, което ви е на сърце. По този начин вие получавате шанс да го развивате, както и стимул да ставате все по-добри в него. Първоначално може да сложите минимални такси, за да привлечете клиентела, а после да отсеете постепенно хората, за които желаете да работите.

Във всеки един момент, когато си търсите още работа, вие може да пуснете обява в сайтовете за безплатни обяви, за да предизвикате интереса към себе си. Ако сте добър в писането, или пък умеете да редактирате текстове, да боравите със специализиран софтуер, бъдете сигурни, че някой там има нужда от вашите услуги. Доходите, с които ще попълните бюджета си в свободното си време, може да инвестирате обратно в хобито си, а може и да ги похарчите за удоволствия. Това е решение, което държите в собствените си ръце, но по-важното е, че ще постъпват свежи средства, които изкарвате с желание и ви е особено приятно.

Помнете някои правила:

- Бъдете ясни, коректни и описателни в обявите си.

- Нека посланието ви е оригинално, а не скучно и „сиво". Само така ще провокирате обратна връзка. И не е никак маловажно да бъде грамотно написано, на кирилица.

- Комуникирайте уважително с поръчителите, които се свържат с вас, но и не прекалявайте с компромисите.

- Преценявайте човека отсреща и не бързайте да извършвате услуги на добра воля, за които впоследствие очаквате да ви бъдат заплатени. Може би е по-удачно да се договорите официално, за да се застраховате.

- Подновявайте редовно обявата си, защото конкуренцията е на линия и може да ви изпревари.

- Правете промоции и нови предложения, за да сте атрактивни в очите на клиентите си. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.