• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Румен Томов: Ще отворя общината към хората и решаването на проблемите им

Румен Томов: Ще отворя общината към хората и решаването на проблемите им

/КРОСС/ Влизам в битката за кмет на Благоевград, защото искам да подобря бизнес средата в града - без корупция и с прозрачни процедури. Сред моите приоритети са и подобряването на управлението на общината, за да бъде тя обърната към хората и решаването на проблемите им, както и решаването на екологичните проблеми на града". Това заяви независимият кандидат за кмет на Благоевград, подкрепен от "БСП за България", Румен Томов пред БТВ. Той добави, че след спазването на закона, най-важно за един кмет е да има морал и достойнство.

Румен Томов каза още, че един от приоритетите му ще бъде развитието на професионалното образование, което е свързано неразривно с приоритета му за подобряването на бизнес средата в община Благоевград. "От 2016 г. има разпоредби на министерство на образованието, че общината трябва да изгради професионални кабинети в училищата. Това, което имахме преди 30 години, сега трябва да се изгражда наново", коментира той. Томов каза още, че Благоевград е на дъното по заплати и изграждането на индустриална зона е важно. "Годишно в бюджета на общината влизат по около 1 млн. лв. от продажби на терени и ако местната власт имаше волята да изгради индустриална зона, тя щeше да ги пренасочи за закупуване на терени", заяви кандидатът, подкрепен от БСП. Във връзка с общeствените поръчки в града, Томов коментира, че при санираните блокове вече се виждат проблеми. "Санирането като идея е добро, но въпросът е дали е изпълнено качествено или не", добави кандидатът за кмет на Благоевград.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.