• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Борисов: Ще отменим адресните регистрации на местата, където има струпване на хора

Борисов: Ще отменим адресните регистрации на местата, където има струпване на хора

София /КРОСС/ Регистрациите преди местния вот на местата, където има струпване на хора, ще бъдат отменени. Това каза по време на блиц контрол в парламента премиерът Бойко Борисов.
„Преди няколко седмици възложих на г-жа Бъчварова проверки на местата, където има струпване на регистрации на хора. Завърши ли проверката, ще бъдат отменени техните регистрации", заяви Борисов.
Премиерът съобщи още, че преди седмици шефовете на печатници са дошли при него и той е провел срещи с тях, както и с ЦИК във връзка с напечатването на бюлетините за предстоящите местни избори. Борисов уточни, че е помолил ЦИК да се срещнат с всички парламентарно представени групи, за да се разясни проблемът и утре сутрин ще има отговор на въпросите, като поясни, че и г-н Кънев е взел участие в срещите.
В допълнителна дуплика Борисов уточни, че ГЕРБ нямат интерес от предизборните струпвания на адресни регистрации в малките градове. "ГЕРБ е побеждавал във всички големи градове. Най-тежките загуби са ни в малките градове. Там, където съществуват подобни практики, ГЕРБ губи. Това са фактите", каза Борисов. Той се обърна към ПГ на ГЕРБ и препоръча да приемат текста, внесен от Мая Манолова да бъдат елиминирани адресни регистрации, там където са очевидно повече от нормалното. "Това че текстът се внася от Манолова, не виждам защо не бъде подкрепен от ГЕРБ. Този, който по подобен начин се е регистрирал, думата "законно" да отпадне", каза Борисов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.