• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Борисов с житейски прозрения за правото на жените да ходят на фризьор

Борисов с житейски прозрения за правото на жените да ходят на фризьор

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов днес изложи на пресконференция възгледите си за женските и мъжките прически и лостовете, които дават в политиката, вземайки повод от вчерашната катастрофа на омбудсмана Мая Манолова, станала на път за фризьорския й салон. Повод за аналогията стана подозрението на Манолова, изказано преди време, че представители на ПИК я следили дори пред фризьорския й салон.

"За съжаление прическата ми е толкова елементарна, само трябва някой да ми помогне за врата", сподели премиерът, който от години ходи гологлав. Той няколко пъти подчерта, че се подстригва сам и дори предложи да го демонстрира.

В типичния си стил Борисов успя да смени темата за кметските избори и се впусна в детайлни спомени: "Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на 4 очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета. "Няма да ида!" - каза тя. "Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!" И тя стана и си замина. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета - 6-7- от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене. Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри. "Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?" - "Много е важно, защото така си изкарвам стреса". - "А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното важно ли е да се съобразите". "Важно е, ама пак играя". Е, същото било и с прическата на жената, на Менда й била мазна косата. До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави", разказа той. Борисов добави, че вече е на мнение, че няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. "Това е уважение и към себе си и към другите хора", каза той.

"Убеден съм вече от моите жени в партията колко е важна прическата, извиних се на Менда и си я върнах. И вие така правите репортерките. Като чакахме папата репортерките се оправяха косите", добави премиерът, развил чувствителност към темата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За пореден път борисOFF унижава съпартийците си! По-рано с Цачева (че нарочно я избрали, за да изгуби президентските избори!), сега с Менда Стоянова, че й мазна косата!

05.09.2019 15:38:14

Анонимен

Невероятен тъпанар!

05.09.2019 04:25:50

Анонимен

Нямат край боковите простотии...

03.09.2019 17:39:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.