• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Радева: Ако Борисов отстъпи за Исмаилов, това ще е личен провал за него

Радева: Ако Борисов отстъпи за Исмаилов, това ще е личен провал за него

София /КРОСС/ Поведението на Валери Симеонов е неприемливо. То е предателско по отношение на бъдещето на тази страна. Ако Борисов отстъпи, това ще е провал лично за него и за ГЕРБ, защото това е отстъпление от защитата на човешките права. Хората припознаха в лицето на Валери Симеонов по-умереният патриотизъм и това в момента го срива, коментира пред Нова телевизия социологът Мира Радева.
"Тази ситуация е знакова и доказва това, че невинаги правителство на всяка цена е по-добре, отколкото друга ситуация. Факт е, че Бойко Борисов направи много големи компромиси, за да може да сформира този кабинет. Категорично той трябва да отстоява позицията си, защото решението е негово. Ако отстъпи сега, този компромис ще доведе до следващи искания и от други участници в тази коалиция. Много трудно ще се управлява, когато се налага да се съобразяваш с подобни искания", на мнение е бившият земеделски министър Мирослав Найденов.
"Патриотичният фронт намери една мишена, върху която да се упражняват. Волен Сидеров освободи мястото на антитурската партия, защото той стана антиевропейска партия. Симеонов се опитва да се вмъкне по някакъв начин и използва това назначение, за да създаде образ. Надявам се той да осъзнае къде е попаднал. Лошото за България ще бъде, ако Исмаилов бъде сменен заради това, че носи турско име", заяви бившият енергиен министър Мирослав Севлиев.
"Много важна новина от края на седмицата е, че ресурсните министри се върнаха от Брюксел с лошата новина по отношение на реколтата. Освен слаба реколта, ни очаква и нулева година по отношение на оперативните програми. Ситуацията е тревожна, за първи път от години се налага царевицата да се суши. Имаше закъснение при обработването на земята. Многото влага, дъждове и наводненията са причина за това. Ако следващата година тези климатични условия продължат, ще имаме проблем и слаба зърнена реколта, което ще доведе до скок в цените", обясни Мирослав Найденов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Гаро

Като цяло картината е под всякаква критика - ГЕРБ не стават за нищо и с тази тяхна мижава "победа" съвсем няма да направят кой знае какво, а от друга страна дребосъците в полуразпад като ПФ и РБ се правят на много важни, та ще я доакраме до под кривата круша с дребните боричкания.

23.11.2014 09:45:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.