• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Борисов: Московски иска да се хвърля под влака, ако не му сменя вагоните и локомотивите

Борисов: Московски иска да се хвърля под влака, ако не му сменя вагоните и локомотивите

/КРОСС/ Задочните реплики между министър-председателя Бойко Борисов и президента Румен Радев продължават от Бургас до Ню Йорк. А причината отново е горещата тема за закупуване на нови изтребители, като премиерът дори се подразни, че президентът давал мнение по темата от далечните САЩ и за пореден път обяви тезата си, че има по-важни неща на дневен ред изтъквайки любопитна подробност за министъра на транспорта Ивайло Московски.

„Ще купим нови самолети, но ще се пазарим за тях", обяви Борисов в Бургас, където бе повод края на научната експедиция Black sea MAР.

Той бе категоричен, че 3 милиарда лева в момента са прекалено голяма сума за държавата. По повод казаното от президента Румен Радев от Ню Йорк за изтребителите Грипен, Борисов отговори, че не е добра практика да му се дават съвети отвъд океана. Призова държавния глава да не си говорят през медиите и уточни, че ще бъдат купени самолети, но ще се търсят най-изгодните цени.

„През това време имаме МИГ-29. До завчера всички говореха, че това е най-добрият изтребител. Одържавихме "Авионанс", за да ремонтираме и СУ и МИГ", допълни Борисов и поясни, че гражданите нищо няма да усетят от тези похарчени пари, а в момента има и други належащи нужди.

„Московски иска да се хвърля под влака, ако не му сменя вагоните и локомотивите. Прави се най-доброто за армията, но има пенсионери, има инфруструктурни проекти и всеки си тегли чергата към него. Има и други нови самолети, които са по-евтини, добави премиерът, цитиран от БНР.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ганю Сомов

Сменяй Московски,той не е президент!

19.09.2017 22:07:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.