• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Дженифър Лопес и Шакира усилено се готвят за Super Bowl

Дженифър Лопес и Шакира усилено се готвят за Super Bowl
Двете ще бъдат в центъра на събитието

/КРОСС/ Остава съвсем малко до най-голямото спортно събитие в САЩ – финалът на първенството на Националната футболна лига. Super Bowl се провежда всяка година в края на януари или началото на февруари, а през 2020 датата е 2 февруари. Събитието се счита като национален празник на САЩ и е едно от най-гледаните телевизионни предавания в страната.

Излъчването на Super Bowl е съпътствано и от много реклами на световноизвестни марки или пък промотирането на някой филм. Някои от феновете следят спортното събитие, само за да разберат какво ще бъде излъчено по време на почивката. Високите рейтинги на финала са и причина за високите цени за рекламно време. През 2016 година една 30-секундна реклама струва 5 милиона долара.

Освен интереса към футболистите, феновете с нетърпение чакат и да видят коя звезда ще ги забавлява на полувремето. Тази година зрителите ще бъдат повече от доволни, тъй като беше съобщено, че Шакира и Дженифър Лопес ще излязат заедно на сцената. Двете се готвят усилено за събитието и не пропускат да уведомят последователите си в социалните мрежи как върви процесът.

В четвъртък колумбийската изпълнителка публикува снимка, на която се вижда как скача на сцената. „10 дни“, написа тя в Инстаграм. След това сподели и видео, на което с човек от екипа ѝ се опитват да подражават на състезателите по американски футбол, но нещо не постигат голям ефект. „10 дни до Super Bowl. Сериозна подготовка“.

Дженифър Лопес също се опитва да влезе в Националната футболна лига. Тя публикува видео от терена, на което прави движения, показвайки, че е готова за шоуто. „Само 10 дни до Super Bowl. Обратното броене започна. Готови ли сте?“, попита тя последователите си. 

За разлика от Шакира обаче Лопес намери време и за почивка със семейството. Миналата седмица тя публикува снимка, на която е в леглото с близнаците Ема и Макс. „Почивка от репетициите за прегръдки и домашни“. През декември изпълнителката призна пред ET, че не може да издаде нищо около представлението си, но разкри, че усилено репетира за февруари.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.