• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Васил Божков поема управлението на "Левски"

Васил Божков поема управлението на "Левски"

/КРОСС/ Васил Божков ще поеме управлението на футболен клуб "Левски". Това стана ясно от съобщение на неговата компания "НОВЕ Холдинг".

В позицията се посочва, че "Левски" е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол. Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат.

Пълното съобщение на "НОВЕ Холдинг":

Уважаеми спортни привърженици и медии,

Във връзка с повишения обществен интерес и въпросите, свързани с промяната в управлението на ПФК „Левски", Ви информираме за следното:

Г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него повече от четвърт век подкрепят и работят в посока развитието на българския спорт и в частност българския футбол.

„Левски" е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол и като такъв предоставя потенциална възможност за успешно бизнес партньортво.

Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат.Името на Васил Божков за първи път бе официализирано като новия силен човек в "Левски" в края на миналата седмица. Това стори изпълнителният директор Павел Колев. Повод за изявлението му станаха слуховете, че мажоритарният пакет акции ще премине от ръцете на Спас Русев в бившите футболисти Христо Йовов, Димитър Иванков и Даниел Боримиров.

"Аз съм назначен в клуба от Васил Божков. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в "Левски". Ако Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият управителен съвет, което е напълно нормално. Нашата работа е да извършим одит и да начертаем стратегия за бъдещето на "Левски", заяви тогава Колев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.