• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

ЧЕЗ България получи „Награда за фирма с най-добри социални придобивки"

ЧЕЗ България получи „Награда за фирма с най-добри социални придобивки"

/КРОСС/ ЧЕЗ Разпределение България получи „Награда за фирма с най-добри социални придобивки за учениците в дуална форма на обучение“ в рамките на проекта ДОМИНО. Наградата бе връчена от заместник-министъра на икономиката Лилия Иванова на официална церемония, която се състоя на 12 юни в София.

„Осигуряването на качествено образование в областта на електроенергетиката е от ключово значение за такъв стратегически сектор за всяка една държава какъвто е енергетиката. Затова ЧЕЗ превърна професионалното образование в основен елемент на своята политика за корпоративна социална отговорност. Благодаря на хората зад проекта ДОМИНО за приноса му в утвърждаване на дуалната форма на обучение в професионалното образование в България. Очаквам всички, които сме част от него, да използваме възможността и да продължим да работим за налагането на дуалната форма на обучение, която доказа, че в най-висока степен сближава нуждите на образованието и бизнеса“, каза Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“, „ЧЕЗ България“ ЕАД.

ЧЕЗ е една от първите компании в България, които се включиха в дуалното обучение по електротехника в страната .

Тази година в ЧЕЗ Разпределение бяха назначени 12 ученици от 11-ти клас, които се обучават по дуалната форма в професионална гимназия по механоелектротехника „Никола Й. Вапцаров“ в София и Професионалната гимназия по механоелектротехника в град Плевен.

През 2020 г. предстои да бъдат назначени и ученици от 11-ти клас от гимназия „Мария Кюри“, гр. Перник. Сключвайки трудови договори, всички те ще могат да се възползват от социалните придобивки, които са достъпни за служителите на ЧЕЗ.

„Нашата цел като работодател е да осигурим подходяща среда и да дадем възможности за професионално и личностно развитие на младите хора и специалистите, за да ги задържим в България и в българската енергетика“, допълни Евгения Накова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.