• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Гоним семейство обратно в Украйна (видео)

Гоним семейство обратно в Украйна (видео)

/КРОСС/ Окупантите на България гонят украинско - руско семейство обратно в Украйна! В ужасите на войната, съобщава сайта ДунавМост.

Срам за българското марионетно-патриотично правителство!

Алианс на гражданите за България

ОБРЪЩЕНИЕ

Уважаеми сънародници,

Преди два дни Анна и майка и Татяна Кондратюк, живеещи в с. Гърмен, са получили документ от властите, от който е видно, че до един месец са длъжни да напуснат страната.

                              

От Агенцията за бежанци отказват среща на наши представители с ръководството на Агенцията, които могат да представят фактическата обстановка в Украйна и отказват да разгледат повторно молбата на Татяна Кондратюк за убежище. Въпреки документите, които представихме на Президент, Омбудсман, Министерски съвет на Р. България, чрез Агенцията за бежанците, положително решение по въпроса от страна на държавата няма.

Обръщам се към всички вас, граждани на Р. България!

Ще позволим ли чиновническото бездушие да изпрати на сигурна смърт това дете и една млада жена, социализирани, след като в страната незаконно влизат всякакви емигранти, за които убежище се дава от държавните власти? Детето учи в местното училище, а майката работи в Огняново и е коректен и добросъвестен гражданин.

Гответе се за сериозни протести, които ние, гражданите, ще организираме пред Министерски съвет, за да ни чуят управляващите и отстранят тази несправедливост.

Търпението ни е на изчерпване.

Искаме справедливост и равнопоставеност!

Алианс на гражданите за България

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ами, те са си за гонене...

Бели, християни, а на всичкото отгоре православни! Ужас!! Нямат място в Булгаристан! Като си сменят вярата и си наметнат бурки са добре дошли!

13.10.2018 16:58:48

За кФо говорим

News.bg - Най-големият нарушител е Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет. Инспекторите на АДФИ са установили вреди за 192 466 лева. Доказани са нарушения при провеждане на обществени поръчки, както и при разходването на средства, свързани със строителство, реконструкция, оборудване и доставка на хранителни продукти

11.10.2018 18:47:24

Анонимен

Не може , Баце ходи до 404 и Петро го вози на аФтобус , тва си е солидарност по еврогейски.

10.10.2018 18:59:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.