• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

НД "Русофили": Омерзително е становището на правителството, че Русия е основната заплаха за България

НД "Русофили": Омерзително е становището на правителството, че Русия е основната заплаха за България

/КРОСС/ Национално движение „Русофили" излезе с официална позиция по повод доклада за националната сигурност на правителството, в който на практика Русия бе определена като най-голямата заплаха за страната ни.

Ето какво гласи тя:

ПОЗИЦИЯ на Национално движение „Русофили"

по повод на Доклада за състоянието на националната сигурност на Република България през 2016 г., гласуван от Министерския съвет и внесен в Народното събрание за обсъждане и гласуване

Национално движение „Русофили" приема с дълбоко възмущение становището на българското правителство, че Русия е основната заплаха за националната сигурност на България, и заявява, че то е в пълен разрез с българските национални интереси.

Омерзително е, че този правителствен акт се осъществява в навечерието на 140-годишнината от Освобождението на България от турско робство, за което решаващ и изключителен принос има тъкмо Русия. Тази слугинска проамериканска позиция е недопустим удар върху вековните връзки между братските народи на България и Русия.

Ще припомним, че дори по времето на Съветския съюз в България нямаше военни бази на Варшавския договор, докато днес на нашата територия съществуват три по същество американски бази, насочени тъкмо срещу Русия. Опасяваме се, че по този начин българският народ може да бъде въвлечен в абсурдна братоубийствена война с народ, с който споделяме общи многовековни цивилизационни ценности.
Сигурни сме, че няма нормален български гражданин, който да не посреща с гняв тази позоряща България официална държавна позиция. Ето защо Национално движение „Русофили" призовава Народното събрание на Република България категорично да отхвърли Доклада за състоянието на националната сигурност на Република България през 2016 г. в частта му за оценката на Русия като риск за националната сигурност на страната ни.

Заедно с това сме решени да предприемем и други действия и инициативи в защита както на българските национални интереси, така и на вековната дружба между България и Русия.

Николай Малинов

Национално движение „Русофили"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да обичаш чужда държава повече от своята е предателство. Държавите се променят и ако в един момент интересите им съвпадат с нашите, не означава, че това ще е така во веки веков без условно. Така че в днешно време: русофил = българофоб.

13.09.2017 21:53:21

Анонимен

Ало, русофилите! Да вземете най-напред да си изчистите къщичката, че много мърша се събра из нея, и после да спамите! Не се правете, че не знаете, за какво иде реч !!!

13.09.2017 20:57:06

Червата им се обръщат на каскетаджийте, когато се каже лоша дума за царството на посредствеността, некадърността и мързела - страната на ватниците.

13.09.2017 19:49:44

ааа

Тоя път от ГЕРБ се оляха!

13.09.2017 19:44:45

Анонимен

Радев е от онези хиляди и хиляди българи с промити мозъци, за които Русия винаги стои на първо място и за които интересите й са с предимство. Гнусни хора

13.09.2017 19:37:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.