• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Сергей Станишев: Борисов ще поздравя, ако „Газпром“ е в разширението на газмрежата на България

Сергей Станишев: Борисов ще поздравя, ако „Газпром“ е в разширението на газмрежата  на България

/КРОСС/"Всеки резултат, който дава на България възможност да бъде транзитен център за газ, е добре дошъл. Аз винаги съм действал национално", сподели Сергей Станишев с студиото на Илияна Беновска. Той добави още: Винаги съм поздравявал този, който е постигал професионален резултат. Аз нямам подробна информация за това какво се възнамерява, но ако успеем повече транзит да минава през България, това е добре за нас и финансово, това е добре за нас и като геополитическа тежест, защото има принцип - когато през теб минава тръби, когато при теб има големи обекти, като например атомна електроцентрала, твоята сигурност е по-голяма, защото тя става важна и за другите.
Сергей Станишев каза, че ще поздрави Бойко Борисов, като разбере подробностите. "Ако това се случи - никакъв проблем за мен. Аз съм го поздравявал и за други неща, за други пък неща съм го критикувал, така че това е нормално. Вижте, политиката в България много често отива в едно ожесточение, личностно и се прекрачват граници, които не бива да бъдат прекрачвани, според мен. В крайна сметка всички политици с всичките различия, които имаме, трябва да мислим за националния интерес, за националното благо. Да, вижда се по различен начин, но има неща в Европа, по които трябва да търсим съгласие!", каза още Станишев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не,не колеги не сте разбрали,пък сигурно е и печатна грешка...всъщност СерГеят говори за гЪзмрежата..

03.12.2018 18:10:36

Газпром, извивачът на ръце,

няма място в национална мрежа, газопреносна или друга. Борисов се съветва с едни други, не с руските глашатаи в България.

03.12.2018 08:07:36

Анонимен

До кога ще публикувате глупостите на този човек бе хора?? Вижте само словореда на мислите му, потърсете някакво рационално зърно в това, което дава-НИЩО„ АБСОЛЮТНО НИЩО. Години наред затлачва БСП с глупостите си и още го лансират. Моля ви , махнете тази празна личност от страниците си.

03.12.2018 05:36:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.