• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната на 27 януари

Предстоящи събития в страната на 27 януари

/КРОСС/ *** София

От 9.30 часа в сградата на ИАНМСП на ул. „Леге“ 2-4 ще се проведе среща на лидерите на организациите, отговорни за развитието на иновациите и стартъп екосистемите от региона на Западните Балкани. Специален гост на събитието ще бъде еврокомисарят по иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел.

От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу А. Ш., И. Г., К. Ш., М. Х., М. А. и Н. Р., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу И. Т., А. К., П. М. и Д. А., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Д. А., В. Ч. и М. П., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 11.00 ч пред Паметника на Съветската армия ще бъдат положени цветя в знак на признателност към жертвите на Холокоста и Втората световна война.

От 11.00 часа в зала „So Hall“ на конферентен център „Сохо“ на ул. „Искър“ 4 председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще проведе форум за топлоснабдяването.

От 11.00 часа в детската болница „Проф. д-р Иван Митев“ на бул. „Aкад. Иван Евстратиев Гешов“ 11 ще бъдат представени резултатите от ремонта на интензивното отделение на болницата.

От 11.00 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу А. З., обвинен в подкуп.

От 11.00 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу И. Т. и Ш. А., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.От 12.00 ч. кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети пречиствателна станция за питейни води „Бистрица“.

От 12.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Л. Я. и Г. П., обвинени в квалифицирани състави на изнудване.

От 12.00 ч. кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети пречиствателна станция за питейни води „Бистрица“.

От 12.00 часа пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще се проведе протест срещу управлението на кабинета „Борисов 3“.

От 13.00 часа 9-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу И. Я., Ю. Я. и В. С., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу К. Т., М. В., В. Б., И. А., Г. К., Н. С., К. К., Д. П., И. К., Е. И., Г. З. и А. С., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу И. С., Я. К., Н. Х., П. П. и С. Н., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Г. С., Г. С. и Г. М., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 18.00 часа в Музей „Борис Христов“ ще се състои концерт на учениците на Школата по музика на Ангелина Манчева и Роберта Матели.

От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотека на пл. „Славейков” 4 ще се проведе събитие от поредицата „Преводач на месеца“, на което водещ ще бъде Силвия Борисова.

От 19.00 часа в Националната художествена галерия ще се проведе церемония по връчване на награди на фирми, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през последната година.

От 19.00 часа в Театър „Азарян“ ще бъде представен спектакълът „Аз, Сизиф“.

От 19.00 часа в кино „Люмиер Лидл” ще бъде прожектиран филмът „Кабаре” в рамките на фестивала „Ах, този мюзикъл”, организиран от НДК.

*** Благоевград

От 10.00 часа в Окръжния съд ще се проведе разпоредително заседание по делото срещу двама души, обвинени за злоупотреба със средства от Държавен фонд „Земеделие“.

От 17.30 часа в голямата зала на Областна администрация ще бъде прожектиран игрално-документалният филм „Кой ще напише нашата история“.

От 19.00 часа в Културен център „Морско казино“ ще се състоят прожекции на филми за Леонардо да Винчи и Микеланджело.

*** Добрич

От 09.30 часа в Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу мъж, обвинен за убийство.

От 11.00 часа на Паметника на победата (паметник на ген.-лейтенант А. Е. Цимерман) ще се състои Панихида и общоградско поклонение по повод 142 години от Освобождението на града.

От 11.00 часа в Народно читалище „Йордан Йовков – 1870 г.“ ще започне презентация на тема „27 януари – Освобождението на Добрич от османско владичество”.

*** Добрич./ к.к Тузлата

От 13.00 часа в курортен комплекс Тузлата ще се проведе информационна среща с местната рибарска общност за възможностите за кандидатстване по Програма за морско дело и рибарство 2014-2020 г.

*** Пловдив

От 09.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще бъде гледано дело, образувано по протест на Окръжна прокуратура – Пазарджик и по жалби на двамата подсъдими, които са признати за виновни в опит за принуда на длъжностни лица от „Напоителни системи“ - клон Тополница и опит за подкуп. 

От 09.15 часа в зала 2 на Районния съд ще бъде гледано делото срещу трима души, обвинени за финансови измами.

От 09.30 часа в зала 10 на Районния съд ще бъде гледано делото срещу жена, обвинена за набеждаване на лица в изнудване.

От 09.30 часа в зала 1 на Окръжния съд ще бъде гледано делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинал един човек.

*** Свиленград

От 14.00 часа министър Красимир Вълчев ще посети Средно училище „Д-р П. Берон“” в Свиленград.

*** Симеоновград

От 09.45 часа министър Красимир Вълчев ще посети Средно училище „Св. Кл. Охридски” .

*** Стара Загора

От 14. 00 часа, в зала 2 на Община Стара Загора ще се състои традиционната пресконференция на председателя на ОбС Стара Загора Мария Динева по повод предстоящото на 30 януари заседание.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.