• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития на 21 май

Предстоящи събития на 21 май

/КРОСС/ София.
Oт 09.00 часа в Sofia Event Center заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев ще открие Residential Forum 2019. В 16.15 часа заместник-министърът ще открие и Национален център по сеизмично инженерство в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

***
София.
Oт 09.30 часа в НДК, Зала 7, конференция на тема „От грижа към самостоятелност: права и потребности на младежите, напускащи и напуснали алтернативна грижа".

***
София.
Oт 11.00 часа в София Хотел Балкан, зала „Роял", ще бъде представено тазгодишното издание на Национален индекс за безопасно шофиране SDInex.

***
София.
Oт 12.00 часа в Информациония център на "София 2018 - европейска столица на спорта" (срещу Румънското посолство), ще се състои пресконференция във връзка с предстоящата Европейска купа по спортно катерене за юноши и девойки, дисциплина боулдър.

***
София.
Oт 15.00 часа в сградата на АПИ ще бъдат отворени офертите в обществената поръчка за строителството на локалните платна на пътя Пловдив - Асеновград.

***
София.
Oт 17.00 часа във фоайето на БАН Централната библиотека на Академията ще представи две дарения от общо над 1300 книги българска и чуждоезична научна и художествена литература.

***
София.
Oт 19.00 часа в жк. „Младост" 1, градинката пред бл. 73, ще се проведе протест от кампанията „За чиста и уредена София 2019".

***
Варна
Oт 18.30 часа родители от Варна ще излязат на пореден протест против Стратегията за детето. Те ще се съберат пред паметника на загиналите в Сръбско-българската война до сградата на Общината, от където ще тръгнат на шествие по улиците на града. Протестиращите ще преминат през бул. "Сливница" до Фестивалния и конгресен център. Оттам ще се отправят към бул. "Княз Борис" до площад "Независимост".

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в Областна инспекция по труда ще се проведе пресконференция във връзка с еднодневните трудови договори в селското стопанство и работата на непълнолетни лица през летния сезон.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в малката конферентна зала на Дома на културата ще се проведе брифинг във връзка с Общо събрание за избор на ректор и Академичен съвет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски" с мандат за следващите 4 години.

***
Пловдив.
В 10.00 часа в Заседателната зала на Общината фондация "Пловдив 2019" ще обяви ново партньорство с пловдивска компания, която се ангажира да произвежда и разпространява продукта си за успеха на Европейска столица на културата. На пресконференцията ще бъде показан първият от серия колекционерски медали с изображение на Античен театър.

***
Пловдив.
В 13.00 часа в пространството до ул. „Пере Тошев" № 56 заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността, министър на отбраната и председател на ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ще присъства на откриването на нова детска площадка.

***
Смолян.
Oт 12.00 часа параклисът „Св. св. Константин и Елена" в 101-ви Алпийски полк ще отбележи храмовия си празник.

***
Смолян./Момчиловци.
Oт 09.00 часа в църквата „Св. Св. Константин и Елена" -с. Момчиловци ще се състои тържествена света литургия.

***
Търговище.
Oт 09.00 часа в зала „Христо Самсаров" на Община Търговище ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет Търговище.

***
Шумен.
Oт 10.00 часа в зала 363 в сградата на общината ще има брифинг.

***
Шумен.
Oт 10.00 часа пред Ректората ще започне тържествената церемония за патронния празник на Шуменският университет „Епископ Константин Преславски".

***
Ямбол.
Oт 19.00 часа р-т „Кабиле" ще се състои официалната церемония, на която ще бъдат наградени носителите на големите награди в сферата на образованието и културата.

***
ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ 2019
***
София.
Oт 09.30 часа в Сградата на ловците и риболовците в България в град София Петър Витанов, Димитър Данчев,Момчил Неков и Емил Георгиев ще се срещнат с ръководството на съюза.

***
София/с. Душанци.
Oт 10.00 часа в село Душанци д-р Десислав Тасков ще се срещне с жители в Клуба на пенсионера. В 12.30 часа той ще се срещне с граждани в Клуба на пенсионера.

***
София.
В 15.00 часа в гранд хотел "София" Петър Витанов, Румен Гечев, Валери Жаблянов и Мариела Модева ще се срещнат с ректори на ВУЗ-ове.

***
София.
В 18.00 часа в градинката пред "Майчин дом" Мариела Модева ще се срещне с граждани.

***
София.
Oт 18.00 часа в Networking Premium Coworking Space (ул. Г. С. Раковски 25) кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Жечо Станковще участват в кръгла маса на тема "Жените, бизнеса и Европа", организирана от ЖГЕРБ-София.

***
Благоевград.
От 11.00 часа на улица „Катина и Никола Хайдукови" 68 кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков ще открие детска площадка.

***
Болярово.
Oт 15.15 часа Сергей Станишев ще проведе среща с обществеността в читалището на град Болярово.

***
Бургас.
Oт 17.00 часа в Бургаски свободен университет ще се състои събитие на „Коалиция за България".

***
Варна.
Oт 19.00 часа във Фестивалния и конгресен център ПП ГЕРБ ще представи листата си с кандидати за членове на Европейския парламент.

***
Върбица.
Oт 13.00 часа в град Върбица Иво Христов ще проведе среща с обществеността в Младежкия дом

***
Девин.
В 10.00 часа в квартал „Настан" град Девин Цветелина Пенкова ще се срещне с обществеността в Пенсионерския клуб. В 17.00 часа в залата на хотел "Орфей" в град Девин, Цветелина Пенкова ще проведе среща с граждани. В 19.00 часа тя ще се срещне с младежи в заведение "Вистото".

***
Каолиново.
Oт 13.00 часа в читалището на град Каолиново, Иван Кръстев ще проведе среща с обществеността.

***
Ловеч.
В 17.00 часа в хотел "Ловеч" Велизар Енчев ще проведе среща с обществеността.

***
Никола Козлево.
Oт 15.00 часа кандидатът за евродепутат Иван Кръстев ще се срещне с жители на село Никола Козлево в читалището.

***
Нова Загора.
В 12.30 часа кандидатът за евродепутат Крум Дончев ще проведе среща с граждани в град Нова Загора пред Партийния съвет.

***
Севлиево.
Oт 10.00 часа в Дома на културата Велизар Енчев ще се срещне с граждани.

***
Смолян/с. Триград.
Oт 15.00 часа кандидатът за евродепутат Цветелина Пенкова ще се срещне с жители.

***
Смолян/с. Гьоврен.
Oт 12.00 часа на площада в село Гьоврен Цветелина Пенкова ще проведе среща с жители.

***
Сливен.
Oт 11.15 часа в град Сливен в партиен клуб "Димитър Добрович" Сергей Станишев ще даде пресконференция. В 11.45 часа той ще направи пешеходен тур по ларгото.

***
Сливен.
В 16.00 часа в град Сливен Крум Донче ще се срещне с граждани в комплекс "Национал".

***
Смядово.
В 15.00 часа в Музейния комплекс в град Смядово Иво Христов ще се срещне с граждани.

***
Средец.
Oт 18.30 часа в салона на народно читалище „Пробуда 1897" кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева ще се срещне с жители на град Средец.

***
Стара Загора.
Oт 18.30 часа в град Мъглиж Крум Дончев ще проведе среща с обществеността в Клуба на БСП.

***
Твърдица.
В 10.30 часа в град Твърдица на ул. Хан Аспарух 13" Крум Дончев ще проведе среща с граждани. След това, той ще посети картинг пистата до стадиона в града.

***
Елхово.
Oт 15.15 часа в град Елхово Сергей Станишев ще се срещне с граждани в партийния клуб.

***
Шумен.
Oт 17.00 часа кандидатите за евродепутати Иво Христов и Иван Кръстев ще дадат пресконференция в Областния предизборен щаб в град Шумен. В 18.00 часа те ще се срещнат с граждани и съсловни организации в Областния предизборен щаб.

***
Ямбол.
Oт 17.30 часа кандидатът за евродепутат Сергей Станишев ще даде пресконференция при шатра на БСП пред Централна поща в град Ямбол. В 18.00 часа в големия салон на НТС, той ще проведе среща с граждани.

***
Ябланица.
Oт 15.00 часа в клуб "Докле е младост" Велизар Енчев ще се срещне с граждани.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.