• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната на 4 май

Предстоящи събития в страната на 4 май

/КРОСС/ *** София

От 10.30 часа в Гербова зала на „Дондуков" 2 държавният глава Румен Радев ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание.

От 12.00 часа пред Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий" коалиция „Път на младите" ще открие своята предизборна кампания за европейските избори.

От 13.00 часа вицепремиерът Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще участват във видеоконферентна връзка с командирите на контингентите ни зад граница в конферентната зала на административната сграда на Министерството на отбраната на бул. „Ген. Тотлебен" №34.

*** Айтос./с. Пирне

В 20.00 часа кандидатът за евродепутат от БСП Деница Златева ще вземе участие във фолклорния събор.

*** Варна

От 10.30 часа в залата на Македонския дом ще се проведе семинар на тема „България и Македония - културно-историческо наследство", организиран от Македонското културнопросветно дружество „Гоце Делчев".

От 11.00 часа в Морската градина ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Гоце Делчев.

*** Велики Преслав

От 13.00 часа кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Емил Радев ще бъде гост на Събора на средновековното културно наследство, който ще се състои в Дворцовия център на НИАР „Велики Преслав".

*** Велико Търново

От 10.00 часа ез. „Света гора" кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел ще открие детския риболовен турнир „Хвани и пусни".

*** Велико Търново./с. Пчелище

От 11.30 часа в центъра на селото Ева Майдел ще се срещне с фолклорни формации от региона.


*** Видин

В 10.00 часа в Общинския съвет на БСП кандидатите за евродепутати Петър Витанов и Цветелина Пенкова ще се срещнат с младежи. В 11.00 часа те ще посетят традиционния съботен пазар в града.

*** Видин./ с. Антимово

В 14.30 часа кандидатите за евродепутати Петър Витанов и Цветелина Пенкова ще присъстват на фолклорен фестивал "Гергьовден".

*** Враца

От 09.00 часа ще започне облагородяването на района на НУ „Св. Софроний Врачански".

*** Гоце Делчев

От 12.00 часа на централния площад в града ще се проведе възпоменателно отбелязване на 116-ата годишнина от гибелта на Гоце Делчев. В 12.30 часа в сервизния парк на бившия полк в града ще бъде официално открит втори кръг от националния шампионат по планинско изкачване „Гоце Делчев" 2019.

В 12.00 часа на паметника на Гоце Делчев лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на листата на левицата за евроизборите Елена Йончева ще положат цветя в знак на почит по случай 116 години от смъртта на Гоце Делчев. В 12.30 часа на прохода Попови ливади те ще вземат участие в откриването на 2-ри кръг от националния шампионат по планинско изкачване на България. В 14.00 часа в местността Попови Ливади те ще положат цветя на паметника на Гоце Делчев.
В 17.30 часа Нинова и Йончева ще положат венци и цветя пред паметника на един от основателите на социалистическото движение в Петрич Антон Попов. В 18.00 часа в Народното читалище в гр. Петрич те ще вземат участие в честването на 100 от основаването на социалистическата партия в Петрич.

*** Горна Оряховица./с. Първомайци

От 12.30 часа Ева Майдел ще посети традиционния за селото Празник на агнешкия разсол.

*** Горна Оряховица./с. Поликраище

От 13.30 часа Ева Майдел ще се срещне с участниците и гостите на баскетболния турнир Spring Streetball 2019 Tournament, който ще се проведе в село Поликраище, на площадката на центъра.

*** Добрич

От 10.00 часа общинските съветници от ПП ГЕРБ ще проведат акция по почистване на старата жп гара в града.

*** Драгоман

В 11.00 в читалището на града кандидатът за евродепутат от БСП Велизар Енчев ще се срещне с граждани.

*** Златоград

От 10.00 часа кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Марин Захариев ще бъде гост на празника на родопското чеверме в Златоград.

*** Кермен

В 10.00 часа кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова и Камен Костов ще бъдат гости на 14-тия фолклорен събор в града. В 12.00 часа Лиляна Павлова и Камен Костов ще се включат в традиционния събор „Герлово пее и танцува".

*** Крумовград

В 11.00 часа в местността „Паметника" кандидатът за евродепутат от БСП Крум Дончев ще вземе участие в Събора на девисилите.

*** Кюстендил/ с. Ябълково

От 09.00 часа тържествено ще бъде открита църквата „Свети великомъченик Георги Победоносец".

*** Никола Козлево

От 17.00 часа кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Емил Радев ще присъства на футболен мач.

*** Никола Козлево./с. Вълнари

От 19.00 часа в НЧ „Пробуда - 1929 г." кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Емил Радев ще се срещне с жители от общината, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

*** Нова Загора

В 14.00 часа в Клуба на БСП кандидатът за евродепутат Деница Златева ще се срещне с обществеността.

*** Нова Загора./с. Еленово

В 15.30 часа в центъра на селото кандидатът за евродепутат от БСП Деница Златева ще вземе участие във фолклорен събор. В 17.00 часа в зала „Графити" на х-л „Национал Палас" тя ще се срещне с граждани.

*** Обзор

В 11.00 часа кандидатът за евродепутат от БСП д-р Десислав Тасков ще се срещне с граждани в Клуб на пенсионера.

*** Павликени

От 14.30 часа в централното кафене на площад „Съединение" кандидатът за евродепутат Ева Майдел ще се срещне със симпатизанти и местни жители, с които ще обсъдят приоритетите в работата на българските евродепутати от ГЕРБ за следващите пет години, а малко по-късно ще посети и местния зоопарк на бул „Трети март" 75.
От 15.30 часа Ева Майдел ще посети местно предприятие на ул. „Чипровци" 2, което е изградено с европейски средства и развива успешно своята дейност, благодарение на европейската солидарност.

*** Перник

От 18.30 часа на площад на кв. „Бела вода" ще се проведе традиционен събор по повод Томина неделя.

*** Петрич

В 7.00 часа започва традиционният общоградски поход до връх Конгур.

*** Поморие

В 10.30 кандидатът за евродепутат от БСП Иво Христов ще вземе участие в Националния тракийски събор „Гергьовден".

*** Пловдив

От 10.00 часа в спортна зала „Олимпиада" ще започне първият ден от Държавния шампионат по кикбокс в стил К1.

*** Русе

От 10.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще посетят русенския автомобилен производител Sin Cars, намиращ се на бул. „Трети Март" № 56.

От 11.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще открият проекта за Wi Fi безплатен интернет в града на площад „Свобода".

От 12.30 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще присъстват на откриването на осмия международен турнир по вдигане на тежести „Купа Русе" 2019. Събитието ще се състои в
спортната зала на Русенския университет „Ангел Кънчев".

*** Русе./ Бяла

От 15.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария
Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще се включат в честванията по повод празника на Бяла. Събитието започва в салона на Народно читалище „Трудолюбие 1884" - град Бяла.

От 17.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще проведат среща с жители на град Бяла на площад „Екзарх Йосиф I".

От 20.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще бъдат на концерта на „Диана експрес", с който завършва първият ден от празненствата по повод празника на града.

*** Сливен./с. Еленово

В 16.00 часа кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова и Камен Костов ще посетят фолклорния събор "Еленово", който се провежда в близка местност край село Еленово.

*** Сливен./с. Ябланово

В 10.00 часа в центъра на селото кандидатът за евродепутат от БСП Деница Златева ще вземе участие в регионалния събор

*** Смолян./с. Кошница

От 12.00 часа ще започнат тържествата по повод празника на селото.

*** Смолян./с. Горна Арда

От 12.00 часа ще започнат тържествата по повод празника на селото.

*** Стара Загора./с. Арнаутито

От 19.00 часа на централния площад ще започнат тържествата по повод празника на селото.

*** Хасково

В 13.30 часа на площад "Свобода" кандидатът за евродепутат от БСП Крум Дончев ще вземе участие в благотворително мероприятие.
В 14.30 часа на статуята на Богородица в града Крум
Дончев ще се срещне с граждани.
В 15.30 часа в Кафе "Вю" той ще проведе дискусия с младежи

*** Ценово./с. Долна Студена

От 13.30 часа кандидатът за евродепутат Андрей Новаков от ГЕРБ ще се срещне сжители в село Долна Студена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.