• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната на 8 март

Предстоящи събития в страната на 8 март

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в дебат със студенти и ученици на тема „Разбират ли младите езика на Брюксел?", който ще се проведе в залата на Библиотечно-информационен център, Пети корпус на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий".

***
София.
От 10.30 часа министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов, българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел и комисарят по земеделие и развитие на селските райони Фил Хоган ще открият конференцията „Цифровизация в пчеларството: ползи и предизвикателства" в хотел „Холидей Ин".

***
София.
От 10.30 часа министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще връчи ключовете за нови автомобили с висока проходимост на ГД „Гранична полиция". Събитието ще протече в Зонално жандармерийско управление - София, ул. „Патриарх Герман" № 5.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Национална асоциация „Българско Черноморие" и Национално сдружение за защита собствениците на имоти на тема „Българските дюни и законът за национализация".

***
София.
От 15.00 часа пред Народното събрание ще се проведе протест с искане народът да решава всички въпроси от национално и местно значение с референдуми.

***
***
Бургас.
От 10.30 часа в малкия клуб на ОДМВР - Бургас (разположен в сградата на дирекцията на ул. „Христо Ботев" 46) ще се проведе брифинг с участието на главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, заместник-директора на Главна дирекция национална полиция старши комисар Тодор Гребенаров и директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов по повод годишния анализ на дейността на ОДМВР - Бургас за 2018 г.

***
Варна.
От 11.00 часа ще се проведе пресконференция на Елена Йончева - народен представител от ПП „БСП за България" в 44- то Народно събрание и Борислав Гуцанов - председател на ГС на БСП Варна в централата на ГС на БСП - Варна на ул. „Македония" №33.
***
Варна.
От 14.00 часа общинският съветник от ГЕРБ Надя Георгиева организира приемна за граждани в офиса на партията на ул. „Георги Бенковски" 1.

***
Варна.
От 15.00 часа в сградата на ОД на МВР - Варна ще се проведе брифинг във връзка с годишния отчет - анализ за дейността на Областната дирекция на МВР за 2018 година. В него е предвидено участието на главен комисар Ивайло Иванов - Главен секретар на МВР и стaрши комисар Тодор Гребенаров - заместник директор на ГДНП. - Диана

***
Смолян.
От 10.00 часа директорът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов и ст. комисар Станислав Манолов - зам.-директор на ГД „Гранична полиция" ще присъстват на отчета на ОДМВР - Смолян за 2018 г.

***
Стара Загора.
От 11.30 часа в катедралния храм „Св. Николай" ще бъде отслужен водосвет за здраве и дълголетие по повод 43-тият рожден ден на Старозагорския митрополит Киприан. След него се очаква владиката да получи поздравления от представителите на Св. Синод, официални лица,
свещенослужители и епархиоти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.