• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 14 август

Предстоящи събития на 14 август

/КРОСС/ София.
От 11.30 часа Кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети 86 ОУ „Св. Климент Охридски" във Владая, за да провери строителните дейности.

***
София.
От 10.30 часа в Мол Сердика Център Ниво -1 ще се състои бизнес закуска за представяне на програмата и инициативите, които ще се проведат на 17 и 18 август в „Мисия нула".

***
Асеновград.
От 14.00 ч. в зала 305 на Община Асеновград ще бъдат наградени деца, прославили името на града.

***
Бургас
От 11:00 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по повод предстоящата регата „Кор Кароли".

***
Варна.
От 10.00ч., на паркинга пред блок 29, кв. Чайка". Ще се състои официалното откриване след
реконструкция на улична мрежа бул."Осми Приморски полк" в участъка от бул."Васил Левски" до бул. "Христо Смирненски".

***
Варна.
От 11.00ч. до южната страна на подлеза на ул. "Дубровник" ще се състои официална церемония "Откриване на обект": "Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. "Васил Левски" в участъка от "Подвис" до бул."8-ми Приморски полк".

***
Варна.
От 20.00 ч. до 23.00ч. във Варненския залив в организирано Ветроходно плаване по пълнолуние. В плаването ще се включат над 25 ветроходни яхти, като тази година се присъединяват яхти и от Бургас, които идват за участие в регата Кор Кароли.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Ритуалната зала на Ректората на НВУ „Васил Левски" ще се проведе ритуал по сдаване и приемане на длъжността „началник на НВУ „Васил Левски".

***
Видин.
От 10.00 часа заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков ще посети село Майор Узуново, където ще присъства на Тържественото честване на 85 години от преименуването му от Халваджи на село Майор Узуново.

***
Пловдив.
От 13.30 в хотел „Империал" ще се проведе семинар на тема „Пази живота на пътя - шофирай трезво и отговорно!" с участието на заместник-министър на вътрешните работи Милко Бернер и главен комисар Ивайло Иванов, главен секретар на МВР.

***
Разград.
От 13:00 часа в сряда ще се проведе водосвет за продължаване на изграждането на църквата „Св. Цар Борис-Михаил Покръстител"

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.