• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за 13 юли

Предстоящи събития в страната за 13 юли

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.
***
София.
От 09.30 часа заместник-министърът на икономиката Александър Манолев, председателят на Комисията по енергетика в НС Делян Добрев и заместник-председателят на Съвета на директорите на Българска фондова борса Васил Големански ще представят нова ваучерна схема за подкрепа на компаниите за излизане на фондовата борса, финансирана по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност". Събитието ще се състои в Българска фондова борса на ул. „ Три Уши" 6, ет. 5.
***
София.
От 11.00 часа в Конферентната зала на АИКБ, Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Национален център „Икономика на светло" организират пресконференция, на която ще бъде оповестена стойността на Композитния индекс „Икономика на светло" за 2017 г., както и ще бъде направен анализ на ситуацията, предизвикателствата и тенденциите на изсветляването на икономиката в България.

***
София.
От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери изпълнението на ремонтните дейности на бул. „Тодор Каблешков" при ул. „Майор Горталов". В проверката ще участва и зам.-кметът Евгени Крусев.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Асоциация „Прозрачност без граници" на тема „Обществени нагласи относно противодействието на корупцията през 2018 г."

***
София.
От 14.00 часа в Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени офертите за строителен надзор при изграждането на участъка от Софийския околовръстен път - от връзката с АМ „Тракия" до ж. к. „Младост".

***
Брезник./ с. Гигинци.
От 19.00 часа в Църногорския манастир ще бъде отслужен църковен водосвет. След това ще има голям концерт „Гласовете на Граово" с най-емблематичните изпълнители от региона. Събитията ще дадат началото на първия Църногорски събор у нас - „В сърцето на Граово".

***
Бургас.
От 18.00 часа в конферентна зала 2 на Бургаския свободен университет ще се проведе съвместна пресконференция на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев и на Управителния съвет на Съвета на ректорите на висшите училища в България.
***
Карлово.
От 09.30 часа ВМРО - Карлово организира инициативата „Цвете за Апостола" в навечерието на 181-вата годишнина от рождението на Васил Левски. Инициаторите приканват желаещите да са облечени в народни носии или друго облекло с патриотични мотиви, да донесат стръкче цвете на площада пред паметника на Левски, където всички заедно ще поднесат цветя на паметника на Апостола на свободата.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в сградата на Пловдивски културен институт ще се проведе първата регионална среща с областни управители и кметове от Южна България във връзка с подготовката за провеждане на Преброяване на населението и жилищния фонд през 2021 година. В 15.00 часа, след приключване на срещата, е предвиден брифинг.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на „Демократична България - Обединение" с участието на Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов.

***
Търговище.
В 11.00 часа при античния град Мисионис проф. Николай Овчаров ще даде брифинг във връзка с археологическа находка.

*** Шумен.
От 14.00 часа в зала 304 на общината ще се проведе изслушване на кандидатите за съдебни заседатели.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.