• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 26 август

Предстоящи събития на 26 август

/КРОСС/***
Благоевград.
От 20.30 часа на площад „Македония" ще бъде официално открит 7-ият Международен турнир по футбол „Купите на Община Благоевград". Преди откриването ще се състои шествие, което ще тръгне в 20.00 часа от Съдебната палата, ще мине по улица „Тодор Александров" и ще стигне до пл. „Македония". Седмият международен футболен турнир за деца „За купите на Община Благоевград" e под патронажа на кмета д-р Атанас Камбитов и ще се проведе в дните до 31 август.


***
Бургас.
От 20.30 часа на сцената на Летния театър ще се състои официална церемония за откриване на 47-ото издание на Международния фолклорен фестивал. Програмата на фестивала ще започне в 17.30 часа дефиле на всички състави от пл. „Тройката" през Община Бургас до Летния театър.


***
Добрич.
От 09.00 часа до 17.30 часа в Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще се проведе Летен детски център „Млади възрожденци".


***
Добрич.
От 10.30 часа до 11.30 часа в Художествената галерия ще се състои Лятна работилница за въображение - занятия с деца.


***
Дългопол.
От 18.00 часа на градския площад ще се състои тържествено откриване на бюст-паметник на Васил Левски. Поводът е 50-ата годишнина от обявяването на Дългопол за град. На събитието е поканен заместник министър-председателят по обществения ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов.


***
Камчия.
От 15.30 часа в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия" ще се проведе семинар на тема „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците". В семинара ще участват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, председателят на Синдиката на българските учители д.ик.н. Янка Такева, зам.-изпълнителен директор на СОК „Камчия" ЕАД Лазар Стоянов и Станка Шопова, председател на УС на Фондация „Устойчиво развитие за България". Събитието ще се провежда в дните до 31 август.


***
Костинброд.
От 10.30 часа в производствения център на Кока-Кола в Костинброд ще се проведе откриване на нови производствени мощности на компанията. Събитието ще бъде уважено от министър-председателя Бойко Борисов, посланика на Гърция в България Н.Пр. Григориос Василоконстандакис, изпълняващия длъжността посланик на САЩ в България Джъстин П. Фридман, кмета на София Йорданка Фандъкова и други представители на изпълнителната власт.


***
Пловдив.
От 10.00 часа 25-и състав на Районния съд ще гледа делото срещу Христо П., срещу когото е повдигнато обвинение по чл.325б, ал.2 т.2 пр.ІІ и т.3 пр.І вр. с ал. 1 пр.ІІ от НК за проява на жестокост към гръбначно животно.


***
Силистра
В Биосферен парк „Сребърна" ще се проведе международен пленер за художници от България и Румъния. Инициативата е в рамките на проект „Развитие на общия туризъм и възстановяване на културното наследство", финансиран по програма Interreg VA Румъния-България 2014-2020 г.". Пленерът ще се проведе в дните до 1 септември 2019 г.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.