• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за 16 юли

Предстоящи събития в страната за 16 юли

/КРОСС/София.
От 10.30 часа в аулата на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие 41-ото издание на Международния летен семинар по български език и култура.

***
София.
От 10.00 часа в Министерството на труда и социалната политика омбудсманът Мая Манолова ще участва в заседанието на работната група, която изготвя проекта на Закон за хората с увреждания.

***
София.
От 9.30 часа 4 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Латин М. Владислав А. И др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 13 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Младен М., Мария Т., Полина Т. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 9 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Илиян О., Емил М., Даниел Г. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 7 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Цвятко Б., молба за изменение на мярка за неотклонение.

***
София.
От 10.00 часа в „Червената къщa" екип от артисти, психотерапевти, социални работници, педагози и студенти ще разкаже за работата си с деца и младежи на улицата и техните семейства в района на Женския пазар.

***
София.
От 11.00 часа 7 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Лазгин Х., Ивайло Д. и Али Х., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа 8 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Георги И., Димитър П. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа 9 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Владислав Н., обвинен в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа 19 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Цветелин Цв., Владислав Н. и Светлин С., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.30 часа в зала А на Българска търговско промишлена палата, ул. „Искър" № 9 ще се проведе информационно събитие, част от поредицата разяснителни срещи по наскоро обявената за България Програма "Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия", част от норвежкия финансов механизъм.

***
София.
От 15.00 часа 4 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай З. и Христо Г., обвинени в организиране и
ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 19.00 часа в градинката пред НДК, в близост до бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен" ще бъде официално открита изложба с провокативни и въздействащи художествени творби, посветени на последствията от тютюнопушенето, на студенти от Националната художествена академия.

***
Арбанаси.
От 19.00 часа ще се проведе деветото издание на Фестивала за класическа камерна музика Arbanassi Summer Music.

***
Бургас.
От 10.00 часа в автогара Юг в Бургас ще се проведе Информационна кампания на Европейския потребителски център.

***
Бургас.
От 14.00 часа в централата на ПП ГЕРБ на ул. „Конт Андрованти" 5, народният представител Димитър Бойчев ще има приемен ден.

***
Бургас.
От 18.00 в хотел „Приморец" в Бургас ще се проведе творческа среща „Философия на успеха. Как да не изтеглим късата клечка" с акад. Мирзакарим Норбеков.

***
Варна.
От 11.00 часа в Областна управа ще се проведе среща на Областния съвет по туризъм. Очаква се на него да присъства и вицепремиерът Валери Симеонов. В 12.00 или 12.30 часа трябва да се проведе пресконференция с информация от срещата.

***
Варна.
От 12.00 часа в Концертното студио на Радио Варна ще се състои първата пресконференция на Международния балетен конкурс Варна 2018 - фондация "Международен балетен конкурс Варна".

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в Аулата на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий" ще се проведе откриване на 41 Международен летен семинар по български език и култура. Официален гост ще бъде вицепрезидентът Илияна Йотова.

***
Велико Търново.
От 19.30 часа в църквата „Св. архангели Михаил и Гавраил" ще се състои концерт от Международния фестивал за класическа камерна музика Arbanassi Summer Music 2018.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в НЧ „Надежда-1869" Драматичен театър „Рачо Стоянов" - Габрово ще представи театралната постановка „Зех тъ, Радке, зех тъ".

***
Вълчедръм.
От 10.00 часа в сградата на Общината, намираща се на ул. "България" № 18, Народният представител от ГЕРБ - Монтана Ирена Димова организира изнесена приемна за жителите на община Вълчедръм.

***
Добрич.
От 8.00 часа в Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще се проведе Летен детски център за игри и забавления.

***
Добрич.
От 9.00 часа в Младежки център - Добрич ще се състои Еко лято 2018 - спортни и занимателни игри, прожекции на филми, посещение на басейн.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествената галерия ще се състои Лятна работилница за въображение.
***
Добрич.
От 19.00 часа в Концертна зала „Добрич" Спектакъл „Опасен чар - с песните на Тодор Колев".

***
Добрич.
В регионален исторически музей Добрич ще се състои образователна програма „Лято в музея, 2018".

***
Казанлък.
От 9.00 часа в офиса на ГЕРБ бул. „Митрополит Методий Кусев" № 5 ще се състои съвместна приемна на народните представители Борис Кърчев и Радостин Танев.

***
Пазарджик.
От 13.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ - улица „Екзарх Йосиф" № 15 А народните представители от ГЕРБ Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев ще проведат приемна.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в пловдивския район „Северен" ще се проведе кампания за разделно събиране на отработени масла.

***
Пловдив.
В 09.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Никола К., обвинен в умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в залата на ДКЦ1, площад „Понеделник пазар", ще се проведе публична дискусия за проблемите на пациентите с ревматични заболявания.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в РИМ-Пловдив ще бъде представена юбилейна изложба по повод 40 години от основаването на клуб за българска шевица и плетиво „Българка". Изложбата, която е под мотото „Докосване до древна хубост" ще може да бъде посетена от жителите и гостите на Пловдив до 29 юли.

***
Пловдив.
От 18.30 часа на ул. „Княз Александър I" №36 ще се състои официалното откриване на първия билетен център за събития на EPAY-GO в Пловдив.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ-Пловдив ще проведат приемни с граждани по следния график: Даниела Дженева от 17.00 до 18.00 часа и Атанас Узунов от 17.30 до 19.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен", ул. „Академик Петър Динеков" № 1А; Александър Радев, от 17.30 до 19.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Централен" на ул. „Прага" № 2; Спартак Николов и Вихър Захов от 17.00 до 18.30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул. „Коста Паница" №5; Вера Тоскова и Ели Гатева от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в ж. к. „Тракия" бл.91.

***
Пловдив.
Народните представители от ГЕРБ-Пловдив ще проведат приемни с граждани от избирателния си район по следния график: Менда Стоянова от 16.00 в централния офис на ГЕРБ - Пловдив, на бул. „Марица" 91; Димитър Лазаров от 16.30 часа в партийния офис на ГЕРБ на улица „Прага" 2; инж. Атанас Ташков от 16.00 часа в партийния офис на ул. „Стефан Стамболов" № 21; Спас Гърневски от 16.00 в офиса на ГЕРБ на ул. „Коста Паница" № 5.

***
Правец.
От 10.00 часа в хотел „RIU Pravets Resort" ще се проведе Осмия редовен конгрес на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ).

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детския отдел на Градска библиотека ще се състои „Час по българска история" - четене на откъси от книгата „Моята древна и млада родина" /115 години от избухването на Илинденско - Преображенското въстание/.

***
Сливен.
От 10.30 часа в офиса на ГЕРБ в Сливен народният представител от ГЕРБ и заместник - председател на Комисията по образованието и науката в Народното събрание Галя Захариева ще се срещне с граждани в Сливен.

***
Смолян.
От 14.00 часа Общински съвет - Смолян ще проведе редовното си заседание.

***
Стара Загора.
От 9.00 часа в офиса на ГЕРБ на бул. „Митрополит Методий Кусев" № 5 Емил Христов ще проведе приемна за граждани.

***
Несебър.
От 15.30 часа в залата на Общинския съвет ще се проведе среща, във връзка с проекта на Закон за изменение и допълнение на Закона за Туризма, внесен от Министър Ангелкова. На срещата са поканени вицепремиерът Валери Симеонов и кметът на община Несебър - Николай Димитров.

*** Шумен.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „Ст. Чилингиров" ще бъде представена книгата „Гунди - какъвто не го познавате".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.