• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 12 януари

Предстоящи събития в страната на 12 януари

/КРОСС/  *** Пловдив

От 10.00 часа до 18.00 часа Регионалният природонаучен музей ще осигури безплатен достъп до експозицията си на деца и юноши (до 18 години).

В 11.00 часа в хотел „Империал“ председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с актива на ГЕРБ в Пловдив област.

От 18.00 часа на фасадата на къщата-музей „Златю Бояджиев“ ще бъде представен лазерен визуален спектакъл „Български мистерии“.

От 19.00 часа на 30-метрова сцена, монтирана в центъра на града кукерски групи от Карлово ще участват в грандиозното откриване на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата.

От 19.00 часа до 20.00 часа на бул. „Цар Борис III Обединител“ ще се състои церемония по официалнотооткриване на Пловдив – ЕСК 2019 „Ние сме всички цветове“. На събитието ще присъстват вицепрезидентът Илияна Йотова, председателя на парламента Цвета Караянчева, еврокомисарят Мария Габриел, председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и др.

*** София 

От 11.00 часа в зала „Александър Лилов“ на ул. „Позитано“ 20 ще се проведе заседание на Националния съвет на БСП.

От 11.00 часа в Националния политехнически музей комисарят по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел ще участва във връчването на годишните стипендии на младежи с изявени способности в науката и техниката на фондация „Еврика“.

От 12.00 часа в София Тех Парк ще се проведе лекция „100 часа астрономия“, организирана от Института по астрономия с Национална астрономическа обсерватория на БАН по повод 100- годишнината от основаването на Международния астрономически съюз .

*** Велико Търново 

От 13.00 часа в ресторант „Момина крепост“ ще се проведе Ден на производителя, организиран от ТД „Трапезица 1902“, ПГ по туризъм „Д-р Васил Берон“ и Съюза на етнолозите в България.

*** Видин

От 11.00 часа в медицинския център „Св. Петка“ на видинската болница кметът на Община Видин Огнян Ценков ще се срещне с проф. д-р Асен Балтов, изпълнителен директор на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Н.И.Пирогов“ и с екипа специалисти, който ще преглежда безплатно деца от 09.00 до 16.00 ч.

*** Пазарджик

От 10.00 часа до 12.00 часа между Младежкия дом и Община Пазарджик ще се състои кампания за рециклиране под мотото „Пазарджик обича“.

*** Симитли

От 10.00 часа на стадион „Септември“ ще се проведе 16-ото издание на фестивала „Симитлия – Древната земя на кукерите“.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.