• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за 17 ноември

Предстоящи събития в страната за 17 ноември

/КРОСС/

София.
От 11.00 часа пред Народното събрание е насрочен протест с искане за стартиране на референдум за промяна на системата. От 13.00 часа ще тръгне шествие по маршрут: пл. „Народно събрание" № 2 - бул. „Цар Освободител" - пл. „Независимост" - бул. „Княз Александър Дондуков" - бул. „Васил Левски" - бул. „Цар Освободител" - пл. „Орлов мост".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ), на която ще бъдат представени победителите в деветото издание на конкурса „Дентален мениджър на годината - „Адмира".

***
Бургас.
От 11.00 часа в зала „Младост" ще се проведе кулинарното шоу „Вкусна есен" за деца и родители с участието на мастър шеф Севда Димитрова.

***
Варна.
От 10.00 часа в хотел „Rosslyn Dimyat" Жени ГЕРБ организират регионална конференция „Майчинство и кариера". Форумът ще бъде открит от председателя на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, а в обсъждането на законодателните инициативи в подкрепа на работещите майки ще се включат заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и заместник-председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика в 44-то НС Светлана Ангелова.

***
Велико Търново.
От 11.00 до 18.00 часа в Двореца на културата и спорта „Васил Левски" ще се проведе първото по рода си търговско изложение за родители, деца и семейства - Family Days Expo.
***
Велико Търново.
От 20.00 часа крепостта „Царевец" ще бъде обагрена в лилав цвят в продължение на 30 минути. По този начин Общината и Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов" за поредна година ще се включат в глобалната кампания по случай отбелязването на Световния ден на недоносените деца.

***
Панагюрище.
В 10.00 часа в Панагюрище ще започне протест срещу високите цени на горивата. Шествието ще тръгне от площада пред Общината до паметника на Райна Княгиня.

***
Пещера.
В 10.00 часа в катедралния храм „Св. Димитър" в Пещера ще бъде отслужена панихида в памет на загиналите при пътни инциденти.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в Общинския съвет ще започне третият ден от Международната научна конференция на тема „Религия и образование. История, традиции и съвременни тенденции", организирана от Катедра „Теология" в ПУ „Паисий Хилендарски".

***
Пловдив.
От 11.00 часа в храм „Св. Петка" ще бъдат наградени отличените участници в Петия национален конкурс на Пловдивската митрополия за стихотворение, есе и рисунка, посветени на християнския празник Въведение Богородично - Ден на християнското семейство и православната християнска младеж.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в парк-хотел "Санкт Петербург" ще се проведе Общо събрание на Съюза на международните превозвачи (СМП), на което ще бъдат обсъдени проблемите с Мобилен пакет I, недостигът на шофьори и новите продуктови такси. Транспортният министър Росен Желязков ще отправи обръщение към сектора, а зам.-министърът на транспорта Ангел Попов и евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъдат гости на събитието.

***
Симитли.
От 10.00 часа в читалище „Св. Климент Охридски" - Симитли ще бъде дадено началото на инициативата „Нощ на театрите".

***
Стара Загора./с. Оряховица.
От 10.30 часа в село Оряховица ще се проведе Празник на ореха.

***
Шумен.
От 11.00 часа ще започне програмата на ДКТ „Васил Друмев", с която театърът ще се включи за четвърта година в Нощ на театрите.

***
Шумен.
От 11.00 часа пред Арена Шумен ще се състои протест срещу високите цени на горивата и ниските заплати.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.