• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната на 18 декември

Предстоящи събития в страната на 18 декември

/КРОСС/ София.
От 09.30 часа в Бизнес Център Хемус ще се състои национална конференция на тема „Наказателната политика в България: динамика и предизвикателства", на която ще бъде представен анализ на прилагането на Наказателния кодекс в България и на ефективността на наказателната политика. Конференцията ще бъде открита от заместник-министърът на правосъдието Евгени Стоянов.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на тема „Иванчева, Петрова, обвинението и Младост - осем месеца по-късно". Участници в събитието ще са адвокат Ирен Савова, Евгения Каменова, бивш началник отдел „Управление на общинската собственост и жилищния фонд" в Община „Младост" архитект Николай Веселинов и др.

***
София.
От 11.00 часа в Министерски съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

***
София.
От 11.00 часа във II САГБАЛ „Шейново" ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени за постигнатите резултати през годината по проект, насочен към семейства с преждевременно и рисково родени (недоносени) деца.

***
София.
От 12.00 часа в Американския център на Столична библиотека, пл. „Славейков" 4А, ще се състоят петите „Годишни награди" на Столична библиотека 2018. На събитието ще присъства заместник-кметът на Столична община доц. д-р Тодор Чобанов.

***
София.
От 15.00 до17.00 часа в постоянната приемна на БСП - София на ул. „Леге" 10, етаж 1, народният представител от „БСП за България" Николай Цонков и общинският съветник Иван Таков ще проведат приемна за граждани.

***
София.
От 16.30 часа пред храм „Св. Неделя" правителството на Москва ще дари коледна елха за град София. В тържеството ще вземат участие ученици от училището към Посолството и СОУ № 33 „А. Пушкин", както и Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров и представители на
Столичната община.

***
София.
В 18.00 часа в галерия „Сан Стефано" Вежди Рашидов ще открие изложба „Скулптури и акварели". Темата на експозицията е „Пейзажът в акварела и главата в скулптурата".

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще бъде представен филмът „Тихият ангел".

***
Благоевград.
От 19.00 часа в зала „Скаптопара" ще се проведе официална церемония по награждаване за 10-те най-добри спортисти.

***
Бургас
От 09.00 часа в залата на Културен дом на Нефтохимика НХК ще се проведе Общински съвет.

***
Бургас
В 10.30 часа в храм " Св. Св. Кирил и Методий" Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Йоаникий ще отправи РОЖДЕСТВЕНСКОТО си ПОСЛАНИЕ до клира и православните християни.

***
Видин.
Омбудсманът Мая Манолова организира приемни за граждани във всички общини на област Видин.

***
Добрич.
От 11.00 часа в сградата на ОДМВР - Добрич ще се проведе брифинг.

***
Пловдив.
От 09.00 часа ще се състои заседание на Общинския съвет.

***
Стара Загора.
От 14.15 часа в офиса на Областен информационен център - Стара Загора ще се състои последната за годината работна среща на тема: „Изпълнение на оперативните програми в Югоизточен район за планиране към декември 2018".

***
Шумен.
От 9.00 часа в зала 304 ще се проведе заседание на ПК „Младежки дейности и спорт".

***
Шумен.
От 10.00 часа в стая 203 на общината ще се проведе брифинг.

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на ПК „Европейски проекти, международно сътрудничество и взаимодействие с НПО"

***
Ямбол.
От 11.00 часа в Градския парк (пространството след обновения централен мост) ще се проведе съвместно събитие: „Туристически обекти в Одринския регион" от представители на Община Одрин.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.