• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната на 19 март

Предстоящи събития в страната на 19 март

/КРОСС/ София.
От 09.30 часа в заседателната зала на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на Съдийската колегия.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на „Галъп интернешънъл" на бул. „Джеймс Баучер" 23 ще се състои дискусия на тема „Готова ли е България за новите предизвикателства пред сигурността". Организатор на събитието е Институтът по социология „Иван Хаджийски" заедно с „Галъп интернешънъл".

***
София.
От 11.00 часа Атлантическият съвет на България организира брифинг на тема „Пет години от началото на руската агресия срещу Украйна и от окупацията на Крим" в офиса си на ул. „Будапеща" 34.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на ИА „Главна инспекция по труда" ще се състои пресконференция, на която ще бъде представен информационен портал, на който са публикувани минималните условия на труд в Р България и е създадена възможност чуждестранни работодатели от страните от ЕС, които командироват у нас свои работници и служители, да подават нужните за това уведомления в ИА ГИТ по електронен път.

***
София.
От 11.00 часа пети състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба срещу „Теленор България" ЕАД.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция за представянето на проекта „Повишаване на гражданското участие в процесите на формулиране, изпълнение и мониторинг на политики и законодателство в областта на енергийната ефективност", изпълняван от сдружение „Българска стопанска камара - съюз на Българския бизнес".

***
София.
От 12.00 часа пети състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба срещу „А1 България" ЕАД.

***
София.
От 14.00 часа Централната избирателна комисия ще даде пресконференция по повод изтичане на 5-годишния мандат на Комисията.Пресконференцията ще се проведе в зала 1 на Народното събрание на пл. „Княз Александър І" № 1.

София.
От 14.00 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени офертите за изграждането на интелигентна транспортна система на АМ „Тракия".

***
София.
От 15.00 часа народният представител от „БСП за България" Жельо Бойчев и общинският съветник Борис Цветков ще проведат приемна за граждани в постоянната приемна на БСП - София на ул. „Леге" №10.

***
София.
От 15.00 часа пети състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба срещу КНСБ.

***
Варна.
От 14.00 часа в офиса на партия ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" № 1, доц. Антоанета Цветкова, председател на постоянната комисията „Здравеопазване" в Общинския съвет ще приема граждани.

***
Добрич.
От 10.00 часа Окръжен съд - Добрич ще заседава по дело за откриване на производство по несъстоятелност на „Евроманган" ЕАД - село Църква, Община Балчик, заведено по молба на „Енерго Про Продажби" АД - Варна Варна заради неизплатени трудови възнаграждения на работници и непогасени задължения за доставка на електроенергия.

***
Добрич.
От 10.00 часа в дискусионна зала „Изида" ще се проведе междинна пресконференция, на която ще бъде отчетен напредъкът на дейностите по "Интегриран проект за подобряване на водния сектор в град Добрич - фаза 1", финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г."

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в конферентната зала на парк-хотел „Кюстендил" ПП ГЕРБ организира граждански диалог „Европа в нашия дом" на тема образование. Участие ще вземат зам.-министърът на образованието и науката Таня Михайлова и народните представители от Комисията по
образованието и науката Ася Пеева и Борислав Борисов.

***
Монтана.
От 18.00 часа в голямата зала на Общинския младежки дом ще започне концерт на Клуб по спортни танци „Астра" и Мажоретен състав.

***
Пазарджик.
От 11.30 часа, в сградата на ОД МВР-Пазарджик ще се проведе брифинг за отчета на извършеното от структурите на дирекцията за изминалата 2018 година. На него се очаква да присъстват представители на ръководството на МВР, ГДНП и ГДБОП, на съдебната власт, областната администрация.

***
Перник.
В 08.30 ч. министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще гостува в кабинета на областния управител Ирена Соколова, където двамата ще обсъдят развитието на социалните услуги, както за деца, така и за възрастни в област Перник. Около 10.30 часа министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще даде брифинг за медиите в сградата Центъра за деца/младежи с увреждания (ул. „Владислав Граматик" № 93). В рамките на посещението си той ще проведе срещи с кмета на Перник д-р Вяра Церовска и със служителите на дирекция „Социално подпомагане" в града.

***
Плевен.
От 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция по повод Световния ден на оралното здраве - 20 март и предстоящия Регионален форум "Дентална медицина - Панорама - 2019 година" с участието на д-р Павлин Стефанов - председател на Регионалната колегия (РК) на Български зъболекарски съюз (БЗС)-Плевен и д-р Поля Петева - секретар на Управителния съвет на РК на БЗС.

***
Сливен.
От 14.30 часа в зала № 105 в сградата на Община Сливен ще се проведе съвместно заседание на постоянните комисии към Общински съвет - Сливен за разглеждане предложението за одобряване на Общия устройствен план на община Сливен и екологичната оценка към него.

***
Смолян./с. Змейца.
От 10.30 часа в кметството ще се проведе информационна среща със земеделски стопани от областта, организирана от Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян.

***
Смолян./с. Барутин.
От 13.00 часа в кметството ще се проведе информационна среща със земеделски стопани от областта, организирана от Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян.

***
Смолян./с. Широка лъка.
От 09.30 часа в кметството ще се проведе информационна среща със земеделски стопани от областта, организирана от Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян.

***
Смолян./с. Ягодина.
От 11.30 часа в кметството ще се проведе информационна среща със земеделски стопани от областта, организирана от Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян.

***
Хасково.
От 10.00 часа в зала „Марица" областният управител на област Хасково Станислав Дечев ще открие изложба, посветена на 140 години от Учредителното събрание, приело Търновската конституция и възстановило България като самостоятелна държава на картата на Европа.

***
Чупрене.
От 10.30 часа в заседателната зала на общинската администрация екипът на ОИЦ-Видин ще проведе среща на тема „Мерки по ПРСР за земеделските стопани в област Видин".

***
Шумен.
От 09.30 часа Окръжен съд - Шумен ще заседава по делото „Хитрино".

***
Шумен.
От 11.00 часа на пл. „Кристал" с поднасяне на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните шуменци ще бъде отбелязана 74-тата годишнина от Дравската епопея.

***
Шумен.
От 15.30 часа в зала 203 на общината ще заседава Постоянната комисия по Здравеопазване и социална политика към Общински съвет- Шумен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.