• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната на п0 март

Предстоящи събития в страната на п0 март

/КРОСС/ София.
От 8.00 часа в централата на ГЕРБ партията ще проведе среща със СДС

***
София.
От 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание

***
София.
От 10.00 часа ще започне седмичното заседание на Министерския съвет.

***
София.
В 17.00 часа пред Паметника на войнишкия лъв - част от Мемориала на Първи и Шести пехотен полк, в градината при Националния дворец на културата министър Красимир Каракачанов ще открие фотоизложбата „15 години България в НАТО".

***
София.
От 9.00 часа в зала № 32 в Националния институт на правосъдието ще се проведе писменият изпит за първоначално назначаване на длъжност „прокурор".

***
София.
От 10.00 часа петчленен състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на лишен от свобода австралийски гражданин, изтърпяващ наказанието в наш затвор.

***
София.
В 10.30 часа в зала „Изток" заместник-председателят на Народното събрание Явор Нотев ще разговаря с делегацията на Комисията по европейска интеграция на Народната скупщина на Сърбия. В 11.30 часа гостите ще се срещнат и с народните представители от Групата за приятелство България - Сърбия.

***
София.
От 10.30 в сградата на Направление архитектура и градоустройство главният архитект на София арх. Здравко Здравков ще обяви победителите в конкурса за изготвяне на инвестиционен проект за нова детска градина в кв. „Горна баня". На събитието ще присъстват зам.-кметът по образование и култура доц. д-р Тодор Чобанов и кметът на район „Овча купел" Христина Семерджиева.

***
София.
От 10.30 часа в Централна поща (ул. „Гурко" № 6) главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Деян Дънешки ще пусне в употреба издание на тема: „140 години от рождението на Алберт Айнщайн" - една пощенска марка и специален пощенски печат.

***
София.
От 11.00 часа БСП ще внесе жалба в Конституционния съд във връзка с ограничаване на правото на свобода на словото.

***
София.
От 11.00 часа посланичката на Куба у нас Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан ще даде пресконференция в Клуб „Журналист" на СБЖ.

***
София.
В 11.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание ще бъде открита фотоизложба „
От 19.00 часа в Клуб 1 ще се проведат годишните награди на Imoti.net, организирани от „Инвестор".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в общината ще се проведе заключителна пресконференция за проекта "Обновяване на многофамилни жилищни сгради".

***
Благоевград.
От 11.00 часа на пл. "Христо Ботев" 2 (пред сградата на Централна поща - Благоевград) ще се състои официална церемония за откриване на обновените жилищни сгради по проекта.

***
Благоевград.
От 16.00 часа в зала 101 в административната сграда на общината ще се проведе лекция в
Информационната кампания „Акушерките близо до майките".

***
Варна.
От 14.00 часа в офиса на ГЕРБ (ул. „Георги Бенковски" №1) Славчо Славов, председател на ПК „Наука и образование" към ОбС ще приема граждани.

***
Враца.
От 10.00 часа в Заседателната зала на общината ще бъдат отворени оферти в процедура чрез публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Текущ ремонт на обекти от общинската инфраструктура на територията на община Враца", открита с Решение № 791/19.02.2019 година, публикувана в Регистъра на обществените поръчки на 19.02.2019 година с уникален номер: 00814-2019-0007.
***
Златоград.
От 15.00 часа в залата на Общинския съвет Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с
жители.
***
Златоград/с. Старцево.
От 13.00 часа в малката зала на Народно читалище „Прогрес" Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе
информационна среща с жители.
***
Карлово.
От 11.00 часа ще се състои церемония по полагане на първа копка на обект „Кръгово кръстовище при км 254+257 на път I-6 София - Бургас и
подходи към два броя локални платна".
***
Неделино. От 10.00 часа в Сесийна зала на общината Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Пазарджик.
От 10.30 часа в кабинета на председателя на съда ще бъде представен Годишен отчетен доклад за работата на Окръжен съд-Пазарджик.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в „Парк и Спа Хотел Марково" ще се проведе информационен семинар-дискусия, организиран от Българка Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация.

***
Рудозем.
От 10.00 часа в Общинска служба по земеделие Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Рудозем./с. Елховец.
От 11.30 часа в Кметството Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Рудозем./с. Чепинци.
От 14.00 часа в Читалище „Нов живот - 1948" Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Смолян.
От 15.00 часа ще се проведе пресконференция във връзка с отчитане дейността на Окръжна прокуратура - Смолян през изминалата 2018 г.
***
Смолян./с. Елховец.
От 17.00 часа в Информационния център Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА- Стара Загора ще се проведе пресконференция на ГЕРБ- Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен театър ще се проведе премиерата на „Космическа приказка" - Мюзикъл за деца.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.