• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предстоящи събития на 31 май

Предстоящи събития на 31 май

/КРОСС/Кърджали.
От 11.00 часа държавният глава ще приветства възпитаниците на СУ „Петко Рачев Славейков" в Кърджали по повод завършването на учебната година, след което ще се запознае с постиженията на учебното заведение и ще разговаря с изявени ученици от клубове и школи в града. В 11.45 часа президентът ще проведе среща с кмета на Кърджали инж. Хасан Азис в сградата на Общината.

***
София.
От 9.30 часа в клуб „Перото" в НДК ще се проведе Международна конференция „Дезинформацията и фалшивите новини в навечерието на Европейските избори". В конференцията ще участва вицепрезидентът Илияна Йотова.

***
София.
От 9.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
к.к. Слънчев бряг.
От 09.30 часа в хотел РИУ Хелиос Парадайс в к. к. Слънчев бряг министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие Международна конференция за устойчиви инвестиции в туризма.

***
Благоевград.
От 11.00 часа на площад „Македония" в Благоевград ще се проведе церемония по тържественото посрещане на 37-ия контингент на Българската армия, завърнал се от мисията на НАТО в Афганистан „Решителна подкрепа".
***
Благоевград.
От 14.00 часа в зала 301 на Учебен корпус № 6 на ЮЗУ „Неофит Рилски" зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев ще изнесе публична лекция.

***
Хасково./с. Минерални бани.
От 10.15 часа зам.-социалният министър Султанка Петрова и президента на КНСБ Пламен Димитров ще открият ХІХ Международен детски етнофестивал „Децата на Балканите - с духовност в Европа", който ще се проведе за деветнадесета поредна година.

***
София.
От 11.30 часа в сградата на Столична община на ул. „Париж" №1 ще се проведе пресконференция за фестивала „Цвете за Гошо".

***
София.
От 12.00 часа в Източното фоайе в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" № 1 Централната избирателна комисия ще приеме решението за обявяване на избраните членове на Европейския парламент от Република България от произведените избори на 26 май 2019 г.

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб БТА Европейският институт за стратегии и анализи (EISA) ще представи изследване на тема: „Оценки и очаквания на българските граждани към кандидата за длъжността Главен прокурор на Република България. Оценки и очаквания към новия главен прокурор на ЕС."

***
София.
От 14.00 часа в хотел „Арена ди Сердика" ще се състои Национална конференция „География на
възстановителното правосъдие в България".

***
Бургас.
От 17.30 часа до сърф базата в Морската градина предстои представяне на голяма конструкция с 4000 пластмасови бутилки във формата на риба от пластмасови бутилки. Събитието е част от фестивал "Рециклирай с фантазия".

***
Благоевград.
От 9.30 часа в зала „22-ри септември" ще се проведе редовно заседание на Общински съвет - Благоевград.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в офиса на Областен информационен център на адрес пл. „Георги Измирлиев" 5 ще се проведе награждаване на участниците в конкурса „Имам бизнес идея".
***
Благоевград.
От 10.00 часа в РЗИ - Благоевград ще започне пресконференция по повод Световния ден без тютюнев дим с мотото „Тютюн и белите дробове".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се проведе пресконференция по повод Световния ден без тютюнопушене 2019 г.

***
Благоевград.
От 14.00 часа в зала 301 на Учебен корпус № 6 - зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев ще изнесе публична лекция в ЮЗУ „Неофит Рилски".

***
Велико Търново.
От 10.00 часа на пешеходната пътека на ул. "Васил Левски" - до чешмичките и МДТ "Константин Кисимов" ще се проведе Кампанията за пътна безопасност, в която ще участват десетки деца от Велико Търново и населените места.

***
Велико Търново.
От 10.00часа в голяма зала на Община Велико Търново ще се проведе детски празник.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Парк „Дружба" /при лошо време в Голяма зала на Община Велико Търново/ ще бъде отбеляза Международния ден на детето с „Приказно ревю", с участието на деца от социалните услуги и Центровете за работа с деца и младежи, функциониращи на територията на община Велико Търново.

***
Дупница.
От 10.00 часа в залата на Община Дупница ще се проведе редовно заседание на Общински съвет.

***
Казанлък.
От 11.00 часа в ИМ „Искра" ще се състои Тържествена сесия на Общинския съвет в Казанлък.

***
Казанлък.
От 20.30 часа на площад „ Севтополис" ще започне спектакълът по коронясване на царица Роза.

***
Пещера.
От 10.00 часа ще се проведе обучение за вредата от тютюнопушенето с акцент вредата от употребата на наргиле с ученици от гимназия „Ат. Ченгелев" - Пещера, съпроводено с демонстрация на измерване на въглероден оксид в издишан въздух.
***
Перник.

***
Русе.
От 11.00 часа в района на пристанище Русе, на 496 речен километър, ще се проведе Съвместна тренировка на формирования от Военноморските сили и Регионална дирекция „Гранична полиция" - Русе.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа до 13.00 часа във военно формирование 44200 - Стара Загора (до Национална агенция поприходите - клон Стара Загора) от състава на Втора механизирана бригада ще се проведе Ден на отворени врати.

***
Смолян.
От 10.00 до 16.00 часа в 101 алпийски полк ще се проведе ден на отворени врати по случай Деня на детето.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.