• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 3 юли

Предстоящи събития на  3 юли

/КРОСС/София.
От 09.00 часа в Народното събрание ще се проведе редовно пленарно заседание.

***
София.
От 9.30 часа в хотел Рамада ще се проведе семинар на тема „ИКГ/ Дигитализацията - прогнозиране на нововъзникващи рискове". В събитието ще участват президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентът на КНСБ д-р Иван Кокалов, както зам.-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров.

***
София.
От 13.00 часа в официалната зала на Столична община заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" Зорница Русинова ще подпише договор с кмета Йорданка Фандъкова за предоставяне на услугата „Патронажна грижа" на възрастни хора над 65 г. и хора с увреждания.

***
София.
От 11.00 часа в Зала Роял на София Хотел Балкан ще бъдат представи резултатите от проучването за тазгодишния индекс за безопасно шофиране. В събитието ще участват Ангел Попов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Малина Крумова, председател на Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата", Бойко Рановски, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация", Алекси Кесяков, МВР.

***
София.
От 11.30 часа в зала „Триадица" в Гранд хотел София ще бъдат представени резултатите от първото тримесечие на 2019 г. за тенденциите и нивата на незаконна търговия с цигари от проучването на празните опаковки.

***
София.
От 13.00 часа в залата на етаж 5 в Министерство на образованието и науката ще се проведе
пресконференция за представяне на резултатите от националното външно оценяване за учениците от VII клас.

***
София.
От 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Екзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.

***
Бургас.
От 11.00 часа в Комплексен онкологичен център - Бургас ще бъде даден старт на проекта за
изграждането на нова сграда - корпус №3, към центъра.

***
Варна.
От 11.00 часа в Музея по история на медицината ще се проведе Научно-практическа конференция по водно спасяване. Изданието е посветено на доайена на водното спасяване във Варна и България Лаврентий Силов. Организатор е БЧК в рамките на Седмицата на водното спасяване.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в х-л „Панорама" ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Млад проектен ръководител в трансграничния регион" по програма Интеррег V-A Румъния - България.

***
Панагюрище.
От 10.00 часа в Историческия музей в Панагюрище се открива Лятна ваканционна програма за деца и ученици.

***
Пловдив.
В 09.30 часа на кръстовището на улиците „Тодор Александров" и "Дрин" кметът на район „Южен" Борислав Инчев ще даде старт по изграждането на нова детска площадка.

***
Пловдив.
В 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на кандидатът за кмет на Пловдив на предстоящите избори за местна власт Николай Иванов, подкрепен от широка коалиция от партии, неправителствени организации и граждани.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Дом на културата „Борис Христов" ще се проведе среща от информационна кампания за новите правила на Десета конкурсна сесия на Националния иновационен фонд (НИФ).

***
Пловдив.
От 18.00 часа в Зала „Сезони" на Голямата къща (ул. „Кръстю Пастухов" 18) анализаторът и народен представител от БСП проф. Иво Христов ще коментира геополитически теми и процеси.

***
Струмяни.
От 10.30 часа в залата на НЧ „Будител-1997" ще се проведе откриваща пресконференция по проект „Изграждане на четири центъра

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.