• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития на 15 юли

Предстоящи събития на 15 юли

/КРОСС/ Велико Търново.
От 10.30 часа във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие 42-рото издание на Международния летен семинар по български език и култура.


***
София.
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет, на което ще бъде разгледано Решение за одобряване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2019 г.


***
София.
От 14.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание.


***
София.
От 10.00 ч. в НДК, Зала 3, ще се проведе Национална кръгла маса, посветена на състоянието на системата на здравеопазване в България и необходимите промени в здравноосигурителния модел с цел гарантиране на по-добро и устойчиво здравеопазване.


***
София.
От 12:30 до 15:00 часа пред сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе протест под надслов: „Главен прокурор на закона, а не на мафията".


***
София.
От 13.30 часа Пленумът на Висшия съдебен съвет ще проведе заседание, на което ще бъде открита процедурата за избор на главен прокурор на Република България.


***
София.
От 11:00 часа във ВИП залата на Операта ще се проведе пресконференция, посветена на 4-ти летен фестивал Белоградчишки скали „Опера на върховете".


***
София.
От 11:00 ч. в Пресклуба на БТА ще бъде дадено началото на социалната кампания #стигамрънка.

***
Банкя.
В 11.00 ч. кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще провери работата по възстановяване на сградата на минералната баня в Банкя.


***
Банкя.
От 9:00 часа Негово преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп - викарий на Софийския митрополит, ще оглави Архиерейска света Литургия в храм „Св. мъченици Кирик и Юлита".


***
Балчик.
От 10.00 часа в конферентна зала, хотел „Мистрал", ще се проведе пресконференция по проект „Синергия на природата и културата - потенциал за развитие на транс-граничния регион".


***
Варна.
От 14.30 часа в Клуба на стопанския деятел на ул. „Драгоман"-25, Изпълнителното бюро на БСП ще проведе изнесено заседание.


***
Велико Търново.
От 10.00 часа в хотел „Алегро" ще се проведе пресконференция по проект: "Привлекателна и съхранена автентична градска среда на град Велико Търново".


***
Велико Търново.
От 11:30 часа на пл. "Съединение" ще се състои церемония „Откриване на обект": Обект: площад "Съединение" по проект: "Привлекателна и съхранена автентична градска среда на град Велико Търново".


***
Добрич.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще бъде открита изложбата на акад. Румен Скорчев и неговата дъщеря проф. Росица Скорчева.


***
Кюстендил.
От 09.00 часа на площад „Велбъжд" ще започне традиционният колопоход за деца.


***
Кюстендил.
От 10.00 часа в заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведе месечно съвещание на кметовете и на кметските наместници.


***
Ловеч.
От 14.30 ч. в Регионална библиотека „Проф. Беньо Цонев" ще се състои откриване на Културно-образователен център и музейна експозиция „Д-р Васил Радославов", както и провеждане на кръгла маса на тема: „Д-р Васил Радославов- живот, борби и слава".


***
Плевен.
От 11.00 часа в Актова зала на община Плевен, пл. "Възраждане" № 2, ще се състои представяне на марка на тема „Винопроизводство".


***
Хасково.
От 10.30 часа в сградата на Областната администрация, зала "Марица", ще се проведе на заседание на областни консултативни съвети по плодове и зеленчуци.


***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе Консултативен съвет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.