• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития на 11 септември

Предстоящи събития на 11 септември

/КРОСС/ София.
От 17.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще се срещне с министъра на външните работи на Гърция Николаос Дендиас.

***
София.
От 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10:00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 11:50 часа в МВнР вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще приеме министъра на външните работи на Република Гърция Николаос Дендиас.

***
София.
От 9.00 часа ПП ВМРО ще се регистрира в ЦИК за участие в местните избори на 27 октомври.

***
София.
От 14:00 часа на ул. „Ал. Екзарх" 44 ще бъде официално открита реновираната сграда на Пета районна служба по пожарна безопасност и защита на населението.

***
София.
От 15:00 часа пред Народното събрание ще се проведе протест на медицинските сестри.

***
София.
От 16.00 часа в залата на „Позитано" №20, етаж 1, ще се проведе заседание на Градската конференция на Софийската организация на БСП.

***
Бургас
От 11.00 часа в Апелативен съд - Бургас председателят на Апелативен съд - Бургас - съдия Деница Вълкова ще проведе редовния брифинг с журналисти. Темата на срещата е процедурата за определяне на съдебни заседатели за мандат 2020 г. - 2024 г. за бургаски съдебен район.

***
Видин.
От 14.00 ч. кметът на общината Огнян Ценков ще направи обиколка на асфалтирани през месец септември междублокови пространства в жилищни комплекси

***
Дупница.
От 17.30 часа в залата на Община Дупница ще се проведе публично обсъждане на отчета за изпълнение на Общинския бюджет за 2018 година.

***
Плевен.
От 11.00 часа пред Костницата в Скобелев парк музей ще се проведе отбелязване на 142 години от Третия кървав щурм за освобождението на Плевен.

***
Плевен.
От 11:30 часа в залата на отдел „Държавен архив" - Плевен, ул. „Стоян Заимов" № 3 ще се проведе пресконференция, организирана от отдел „Държавен архив" - Плевен, при дирекция „Регионален държавен архив" - Монтана, с участието на доц. д-р Михаил Груев - председател на Държавна агенция „Архиви" за стартиране и представяне на проект „Позитивни спомени от старите негативи".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в сградата на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" на ул. „Преслав" ще се състои официално отдаване на почит към паметта на загиналите при изпълнение на служебните си задължения пожарникари и поднасяне на венец пред паметната плоча.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в пресклуба на БТА адв. Георги Колев от Земеделски съюз "Ал. Стамболийски" ще представи кандидатът за кмет за предстоящите местни избори за район "Източен".

***
Перник.
От 9.00 часа в зала "Панорама", ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на Общината ще се проведе редовен брифинг.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.