• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за 24 септември

Предстоящи събития в страната за 24 септември

/КРОСС/ София.

От 13.00 часа в комплекс „Спортна София“ на Зона Б 5 ще се състои презентация на Българската Федерация по модерен петобой. На събитието ще присъстват двамата български медалисти от завършилото наскоро в Мексико Световното първенство Явор Пешлеевски и Тодор Михалев.

***
София.
От 18.30 часа в двореца „Врана” ще бъде представена книга от избрани статии на Н. В. Цар Симеон II със заглавие „Една цел-България”. Книгата е издание на Алианса на либералите и демократите в Европа и съдържа статии на Негово Величество, публикувани в периода 2010-2018 г., след като вече не е министър-председател на България. На премиерата ще присъства Цар Симеон.

***
Враца.
От 11.00 часа в Младежкия дом най-активните младите читатели на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца ще бъдат отличени в рамките на кампанията „Книгата - мой приятел“.

***
Добрич.
От 09.00 часа в спортен комплекс „Простор“ ще се проведе турнир по плажен тенис, посветен на 25 септември – Деня на град Добрич.

***
Добрич.
От 18.30 часа на пл. „Свобода“ ще се проведе зумба маратон на Клуб „Алегрия“ при Младежки център - Добрич с ръководител Стоян Стоянов.

***
Перник.
От 09.00 часа църквата „Св. Силуан Атонски" в Църногорския манастир „Св. св. Козма и Дамян" Белоградчишкият епископ Поликарп, викарий на Софийския митрополит, ще оглави Света Божествена Литургия. От 13.30 часа в малката трапезария на светата обител ще има духовна беседа на йеромонах Филип от скита „Малката света Анна" на Света гора, Атон. 

***
Плевен.
От 10.00 часа на пл. „Възраждане“ пред сградата на Общината ще се проведе събитие от благотворителната кампания „Стара хартия за нова книга“.

***
Пловдив.
От 11.30 часа пред централния вход на панаирния град ще се състои официалното откриване на 74-ия Международен технически панаир.

***
Пловдив.
От 19.00 часа в Драматичен театър-Пловдив ще бъдат представени книгата и филма за проф. Стефан Данаилов - „Романът на моя живот“. Събитието ще закрие 22-рото издание на Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.