• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната на 11 януари

Предстоящи събития в страната на 11 януари

/КРОСС/София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе пленарно заседание.

***
Сoфия.
От 12.00 часа пред Министерския съвет е насрочен протест под надслов „Време е!" против увеличението на цените на продуктите, горивата, данъка на МПС, политическата мафия и др.

***
София.
От 14.00 часа заместник-кметът на София доц. д-р Тодор Чобанов ще провери работата по аварийното укрепване на Царските конюшни.

***
Добрич.
От 16.00 часа в сградата на Община град Добрич в Голямата заседателна зала ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на Общината за 2019 г.

***
Добрич.
От 18.00 часа до 20.30 часа във фоайето на Младежкия център ще се проведе инициативата „Да общуваме реално, а не виртуално" - настолни игри.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в клуба на ВМРО-Пловдив на бул. „Марица 51" по случай откриването на Пловдив - Европейска столица на културата.

***
Пловдив./с. Войводиново.
От 18.00 часа ще се проведе протест на жителите на село Войводиново срещу циганския произвол.

***
Свищов.
От 16.30 часа ще бъде открит Туристически информационен център. От 17.00 часа от къщата музей на Алеко Константинов до паметника на Алеко в Градската градина ще се състои факелно шествие. От 18.00 часа в салона на Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови" ще се проведе празничен концерт на Държавна опера-Русе.

***
Стрелча.
От 11.30 часа на пл. „Дружба" ще започнат тържествата по повод 141 години от Освобождението на Стрелча. В изложбената зала на Историческия музей в Стрелча в 11.45 часа ще бъдат представени изложба и филм, посветени на Освобождението на Стрелча.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.