• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за 15 януари 2019 година

Предстоящи събития в страната за  15 януари 2019 година

/КРОСС/ София.
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще присъства в сградата на посолството на Румъния в България на представянето на приоритетите на Румънското председателство на Съвета на ЕС.

***
София.
От 13.00 часа в зала 238 на Народното събрание парламентарната правна комисия ще разгледа ветото на президента Румен Радев върху последните промени в Наказателния кодекс.

***
София.
От 13.30 часа в зала 232 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по отбрана, на което ще бъде разгледано предложението за придобиване на F-16.

***
София.
От 15.30 часа в зала „Запад" на Народното събрание Комисията по бюджет и финанси ще проведе заседание, на което ще бъде разгледано предложението за придобиване на F-16.

***
София.
От 09.30 часа в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на Съдийската колегия.

***
София.
В 09.30 часа в Българската фондова борса ще се проведе церемония по награждаване на брокери с най-високи резултати през 2018 г.

***
София.
От 11.00 часа в голямата зала на Учебния център АЯР (бул. „Шипченски проход" 69) Агенцията за ядрено регулиране организира пресконференция, на която ще представи дейността си за изминалата 2018 година.

***
София.
От 12.30 часа в централата на ПП АБВ (ул. „Врабча" 23) ръководството на партията ще даде проведе пресконференция по две теми - предложение към групите на партиите в Народното събрание за два варианта на вот на недоверие към правителството и позиция на АБВ по
окончателното решение на македонския парламент за промяна на името на Р Македония.

***
София.
От 15.00 часа до 17.00 часа в постоянната приемна на БСП - София на ул. "Леге"10, етаж 1 народният представител от „БСП за България" Румен Георгиев и общинският съветник Николай Николов ще проведат приемна за граждани.

***
Благоевград.
От 12.00 часа в кабинета на кмета д-р Атанас Камбитов ще се проведе пресконференция по актуални теми.

***
Варна.
От 14.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1 доц. Антоанета Цветкова, председател на комисията по здравеопазване към ОбС ще има приемен ден за граждани.

***
Велинград.
В 13.00 часа в Голямата зала на Община Велинград ще се проведе обществено обсъждане на тема „Визия на парк Клептуза".

***
Враца.
От 17.00 часа в конферентната зала на Община Враца ще се проведе публично обсъждане на Проектобюджета на общината за 2019 г.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе месечно заседание на кметовете и кметските наместници.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в заседателната зала на Общината ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет за 2019 година.

***
Перник.
В 09.00 часа в зала „Панорама" Общинският съвет ще обсъди избора на нов собственик на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация.

***
Разград.
От 10.00 часа на централния вход на ОДМВР-Разград ще се проведе първият за годината брифинг на директора на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.

***
Свищов.
От 15.00 часа в зала 1 на Община Свищов ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат отчетени резултатите от проекта „Да успеем заедно" и ще бъдат представени приоритетите на ОП „Наука и образование за интелигентен растеж".

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.