• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Предстоящи събития в страната на 18 януари

Предстоящи събития в страната на 18 януари

/КРОСС/ Казанлък. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в проявите, посветени на 130-ата годишнина от създаването на 23-и пехотен Шипченски полк.

***
София.
От 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
София./с. Горни Лозен.
От 09.30 часа в храм „Св. Атанасий Велики" Негово преосвещенство Белоградчишкият епископ Поликарп ще оглави архиерейска света Литургия.
***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на Българската асоциация за развитие на бизнес софтуер във връзка с рисковете от влизането в сила на Наредба Н18 за смяна на касовите апарати и софтуерите за продажба в сегашния ѝ вид и срок до 1.04.2019 г.

***
София.
От 12.00 часа в Централния офис на Камарата на строителите в България ще се проведе пресконференция, в която ще участват изп. директор на Камарата инж. Мирослав Мазнев и представители на пътностроителни фирми, членове на Камарата.

***
Асеновград.
От 09.00 до 12.30 часа в зала 517 в сградата на Общината ще се проведе кръводарителска кампания.

***
Асеновград.
От 12.00 часа пред паметника на ген. Дандевил ще се състои тържествена церемония по повод навършването на 141 години от Освобождението на града. Ще бъдат положени венци и цветя.

***
Бургас.
От 11.00 часа ще заседава Регионалният щаб за борба с грип и остри респираторни заболявания в Бургас.

***
Велико Търново.
От 15.00 часа доброволци организират почистване на района около блокове 1 и 2 на студентските общежития.

***
Габрово.
От 11.00 часа в Ритуалната зала на Общината евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще представи първата българска социална мрежа за села и градове - Selovoditel

***
Казанлък.
От 12.00 часа пред Паметника на загиналите казанлъшки войни в парк „Розариум" ще се проведе тържествен митинг.

***
Казанлък.
От 12.30 часа в Гарнизон Казанлък пред Паметната плоча на създателите на военния марш на 23 Пехотен Шепченски полк - „Велик е нашия войник" - подпоручик Константин Георгиев и запасни редник Михаил Шекерджиев, ще бъдат поднесени почести и цветя.

***
Казанлък.
От 13.00 часа в района на Военно формирование Казанлък ще се състои откриване на „ Стая на войнската бойна слава и летопис". Ще бъдат поднесени цветя и пред войнишкия паметник на 9-а и 10-а Опълченски дружини.

***
Пазарджик.
От 10.30 часа ще се проведе заседание на Оперативния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания, за да се прецени дали да бъде обявена грипна ваканция за учениците.

***
Русе.
От 15.00 до 17.00 часа в „Зала I-ва" на Община Русе евродепутатът Момчил Неков организира дискусия на тема „Африканска чума по свинете - превенция и тенденции в ЕС".

***
Севлиево.
От 15.00 часа в в зала 300 на Общината евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще представи първата българска социална мрежа за села и градове - Selovoditel

***
Сливен.
От 11.00 часа на морената на пл. „17-ти януари" в кв. „Клуцохор" ще се състои церемония по отбелязване на 141 години от освобождението на Сливен от османско иго.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе публично представяне и обсъждане на проект "Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в административната сграда на община Стара Загора".

***
Хасково.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА, общинското ръководство на БСП - Хасково ще коментира проектобюджета на общината за 2019 г.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.