• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития на 4 юни

Предстоящи събития на 4 юни

/КРОСС/ Варна.
От 15.30 часа в хотел „Черно море", зала 1 „Варна", ул. „Сливница" 33, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще посети Варна, където ще участва в среща - дискусия „Образцова община".

***
София.
От 09.00 часа в Интерконтинентал Хотел София ще се проведе конференция „Бъдещето на вашия бизнес в Облака - сигурност и ефективност".

***
София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб БТА Институт за развитие на публичната среда ще представи анализ за изборите за Европейски парламент: преференциите, машинното гласуване и информираността на избирателите.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4, ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно утвърждаване на цени в сектор „Електроенергетика" за периода 01.07.2019 г. - 30.06.2020 г.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Изток" на Народното събрание Комисията по енергетика организира кръгла маса, на която да бъде представена концепция реализацията на газов хъб "Балкан".

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1, зала 238, Комисията по правни въпроси ще проведе заседание.

***
София.
От 19.00 часа в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов", ще се състои Петия юбилеен годишен бал на КРИБ под патронажа на премиера Бойко Борисов.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Общинското ръководство на БСП в Горна Оряховица.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на народните представители от БСП за България.

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в парк „Марно поле" ще се проведе протест срещу корупцията, неефективната съдебна система, ниските доходи и пенсии.

***
Видин.
От 11.00 часа в залата на Общински съвет - Видин, кметът на Общината Огнян Ценков и Мартин Заимов, изпълнителен директор на Регионален фонд за градско развитие, ще подпишат договор за инвестиционен кредит за изпълнение на проект "Реставрация и адаптация на Синагога-Видин в културен обект "Културен център "Жул Паскин", по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в офиса на обществения посредник за територията на община Кюстендил Васил Иванов ще се проведе пресконференция.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в залата на Общински съвет - Пловдив ще се проведе заседание на общинските съветници.

***
Перник.
От 09.00 часа в сградата на община Перник ще се състои презентация за българската въглищна индустрия и региона на Югозападна България.

***
Сливен.
От 14.00 часа в зала „Сливен" 60 деца от 5 и 6 клас от сливенските училища ще вземат участие в състезание по теми, свързани с полицейската работа, изучавани през учебната 2018/2019 по проекта „Работа на полицията в училищата".

***
Сливен.
От 16.30 часа в зала „Май" ще се проведе публично обсъждане на отчета за приходите и разходите на бюджета на Община Сливен за 2018 година.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.