• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 13 септември

Предстоящи събития на 13 септември

/КРОСС/ София.
От 11.30 часа в сградата на направление „Архитектура и градоустройство" към Столична община на ул. „Сердика" 5 ще се проведе пресконференция, на която кметът Йорданка Фандъкова и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков ще представят проект за изграждане на Зелен ринг в София. В събитието ще участва главният архитект на София Здравко Здравков.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 11.00 часа в двора на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" на ул. "Пиротска", № 17А, пожарникарите ще отбележат своя празник.

***
София.
От 13.30 часа в Дома на Европа в София (ул. Г. С. Раковски 124) ще се проведе публичен дебат с Мауро Петричоне, генерален директор на генерална дирекция "Действия по климата" в Европейската комисия.

***
София.
От 15.00 ч. в Зала „Средец" на хотел „Централ", бул. „Христо Ботев" 52 ще се проведе заключителна среща - представяне на резултатите на проект „София и Европа за младите - 3D - демокрация, диалог и дебат".

***
София.
От 16.00 часа в Северен парк, ще бъде отбелязан празникът "Средата на есента".

***
Видин.
От 11.00 часа в заседателната зала на Общинския съвет - Видин ще се проведе обществено обсъждане на отчета за касово изпълнение на бюджета, отчетите за изпълнението на сметките за средства от Европейския съюз на Общината, отчет на капиталовите разходи и за състоянието на общинския дълг за 2018 г.

***
Габрово.
От 14.00 часа в библиотеката на Техническия университет ще се състои конференция на тема „Обучение на работното място и активно учене във висшето инженерно образование".

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в офиса на СДС в града ще се проведе пресконференция.

***
Кърджали.
От 09.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника на загиналите служители на МВР.

***
Кърджали.
От 16.00 часа ще се проведе награждаване на отличените служители на пожарната безопасност в залата на Областната администрация.

***
Ловеч.
От 17.00 часа в заседателната зала на общината ще се проведе Общинско заседание.

***
Пловдив.
В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на КНСБ и Инспекцията по труда на тема "Заплашва ли човешки животи сивата икономика в България?".

***
Разград.
От 14.00 часа в ОДМВР-Разград ще се проведе месечният брифинг на директора.

***
Сливен.
От 17.00 часа в зала „Май" ще се проведе второ обсъждане на намерението за поемане на общински дълг за ремонт на лифта и други проекти.
***
Смолян.
От 16.00 ч. в офиса на Коалиция за развитие на Община Смолян (КРОС) ще се проведе пресконференция.

***
Шумен.
От 10.00 ч. в стая 317 на общината ще заседава Постоянна комисия „Икономическа политика, общинска собственост и контрол по сделките с общинско имущество".

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 203 на общината ще заседава Постоянна комисия „Здравеопазване и социална политика".

***
Шумен.
От 11.00 часа в зала 363 на общината ще се състои представяне на идейния проект за изграждане на градски стадион на мястото на съществуващия терен на стадион "Панайот Волов".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.