• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 22 януари

Предстоящи събития на 22 януари

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 11.30 часа във фоайето на Народното събрание ще бъде отбелязана Седмицата за предпазване от рак на маточната шийка.

***
София.
От 12.00 часа в Народната библиотека „Св. св. Кирил и Методий" ще бъде подписано Споразумение за сътрудничество между Министерството на образованието и науката и Министерството на културата.

***
София.
От 14.30 часа в зала № 1 на Народното събрание Комисията по труда, социалната и демографската политика ще проведе блиц-контрол с министър Деница Сачева.

***
София.
От 14.30 часа в зала 232 на Народното събрание (пл. "Княз Александър I" №1) Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ще изслуша министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

***
София.
От 14.00 часа в Музикалния театър на ул. „Панайот Волов" 3 ще се състои пресконференция по повод премиерата на мюзикъла „Цигулар на покрива" на сцената на театъра.

***
София.
От 18.30 часа в Галерията на Унгарския културен институт ще бъде открита фотоизложба на Енджи Палмаи.

***
София.
От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотека на пл. „Славейков" 4 ще се проведе събитие от поредицата „Разказвач на месеца".

***
София.
От 19.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се състои концерт „Арфата разказва".

***
Асеновград.
От 14.00 часа в зала №601 на Общинския съвет ще се проведе публично обсъждане на проектобюджета на Общината за 2020 година.

***
Велико Търново.
От 17.00 часа в голямата зала на Общината ще се проведе обществено обсъждане на проекта за Бюджет 2020.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в салона на Народно читалище „Надежда 1869" ще бъде представена театралната постановка „Разделям двойки по домовете".

***
Велико Търново./с. Балван.
От 19.00 часа в МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен мюзикълът по комедията „Михаил Мишкоед" „Зех тъ, Радке, зех тъ".

***
Враца.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Враца ще се проведе отваряне на ценовите предложения на участниците в обществена поръчка с предмет: „Доставка и монтаж на кухненско оборудване и обзавеждане на кухни майки с кетъринг на Общинско предприятие „Социални дейности" - Враца".

***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на Драматично-кукления театър ще бъде представена постановката „Извън контрол" от Рей Куни.

***
Ихтиман.
От 12.00 ч. в Районния съд ще бъде разгледано искане на прокуратурата за определяне на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо 34-годишния мъж, привлечен като обвиняем за палежа на къщата на адвокат Ирен Савова.

***
Казанлък./ с. Долно Изворово.
От 17.00 часа в село Долно Изворово ще се проведе събрание във връзка с избора на кметски наместник на населеното място.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в Общината ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет за 2020 година.

***
Ловеч.
От 12.00 часа ще се проведе заседание на Постоянната комисия по правно-нормативни въпроси, жалби, контрол, обществен ред, безопасност на движението и конфликт на интереси.

***
Ловеч.
От 13.00 часа в кабинета на общинския съветник д-р Борислав Игнев ще се проведе заседание на Постоянната комисия по социална дейност, демографска политика и здравеопазване.

***
Ловеч.
От 14.00 часа в заседателната зала на ОбС - Ловеч ще се проведе заседание на Постоянната комисия по бюджет, финанси и европроекти.

***
Ловеч.
От 15.00 часа в заседателната зала на ОбС - Ловеч ще се проведе заседание на Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и международно сътрудничество.

***
Ловеч.
От 16.00 часа в заседателната зала на ОбС - Ловеч ще се проведе заседание на Постоянната комисия по общинска собственост, устройство на територията, комунални дейности, екология, транспорт и жилищна политика.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 11 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу двама души, обвинени че са превели през границата на страната през ГКПП „Капитан Андреево" и транспортирали до Истанбул лице с цел да бъде използван за отнемане на бъбрек, независимо от съгласието му.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу мъж, обвинен, че при управляване на товарен автомобил е причинил смърт по непредпазливост, след като е нарушил правилата за движение.

***
Пловдив.
От 18.30 часа в Историческия музей ще се състои премиера на книгата „Събирачът на думи" с разкази на Десислава Грамадникова.

***
Русе.
От 18.00 часа в Историческия музей ще бъде направена презентация, свързана с щраусово яйце, открито от археолозите на Регионален исторически музей - Велико Търново край Лясковец.

***
Смолян.
От 15.00 часа в зала 247 на Общината ще се състои официална церемония за връчване на Националната награда „Николай Хайтов" за 2019 г.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в зала „П. Р. Славейков" на Общинския съвет ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Стара Загора за 2020 година.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа във фоайето на първи етаж на РБ „З. Княжески" ще бъде открита фотографска изложба на курса по фотография с ръководител Йонко Русев.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена постановката „Мерак" по Николай Хайтов.

***
Хасково.
От 13.00 часа в залата на 2-ри етаж в Община Хасково ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат обявени мерки за справяне с проблема с бездомните кучета.

***
Хасково.
От 18.00 часа в залата на Младежки център ще се проведе информационна кампания „Акушерките близо до майките".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.