• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития на 24 януари

Предстоящи събития на 24  януари

/КРОСС/ София
От 9.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание

***
София
От 10.30 часа в зала „Средец" на София Хотел Балкан ще се проведе честване на 20-годишния юбилей на Евроклуба към Българска търговско-промишлена палата. На събитието ще присъстват вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, комисарят Мария Габриел, извънредният и пълномощен посланик на Република Хърватия в България Н. Пр. Ясна Огняновац, извънредният и пълномощен посланик на Република Финландия в България Н. Пр. Пайви Блинника и Н. Пр. Г-н Йон Гълеа, извънреден и пълномощен посланик на Румъния в България.

***
София
От 11.00 часа в зала 10 на НДК ще се проведе второто издание Български туристически награди. На церемонията ще бъдат отличени най-добрите хотели в България през 2019 г. в няколко категории: градски, зелен/спа и крайбрежен, хотелиер на годината, туристическа агенция на годината, концептуален хотел на годината и др. Официални гости ще бъдат вицепремиерът Марияна Николова, министърът на туризма Николина Ангелкова и кметът на София Йорданка Фандъкова.

***
София
От 10.00 часа в Голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство ще се проведе представяне на Социално-икономическия анализ на развитието на селските райони и напредъка по дебата за ОСП 2021-2027. На събитието ще присъства министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

***
София
От 11.00 часа в сградата на Главна дирекция „Национална полиция" ще се проведе брифинг във връзка с пътнотранспортните произшествия с пешеходци.

***
София
От 11.30 часа в Министерство на външните работи вицепремиерът Екатерина Захариева и министърът на външните работи на Република Кипър ще дадат изявления.


***
София
От 13.30 часа в Министерство на туризма министър Николина Ангелкова и представители на туристическия бизнес и туристическите организации ще представят механизъм за насърчаване на организирания туризъм чрез маркетингови компании.

***
София
От 13.00 часа в Пресклуба на БТА на бул. „Цариградско шосе" 49 ще се проведе пресконференция на Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР).

***
София/с. Бусманци
От 16.30 часа жители на село Бусманци излизат на протест заради липсата на канализация в селото.

***
София
От 18.00 часа в Централен военен клуб ще се състои тържествена програма за отбелязването на 20 години от учредяването на Национален синдикат на пожарникарите и спасителите „Огнеборец".

***
София
От 18.30 ч. в Музей „Борис Христов" ще се проведе концерт на учениците на Йордан Рибаров.

***
София
От 19.00 ч. в Софийската опера ще гостува Мария Гулегина.

***
София
От 19.00 часа във Френския културен институт ще се състои откриване на събитието за видео игри и гейминг индустрия Sofia Game Jam Week 2020.

***
Банско.
Започва най-голямото спортно събитие на 2020 година в България - стартовете за Световната купа по ски алпийски дисциплини при жените.

***
Благоевград.
От 13.00 часа в конферентната зала на Регионален исторически музей ще се проведе официално награждаване на победителите в обявения от мен ученически конкурс за мултимедийна презентация на тема „Будителите на моя роден край, които трябва да помним".

***
Благоевград.
От 13.30 часа в зала №5 на Общината ще се проведе пресконференция.

***
Бургас
От 10.30 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по повод стартирането на пилотната фаза на Интегрирания проект по Програма LIFE, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата - безплатна подмяна на печките на твърдо гориво.

***
Бургас
В 10.00 часа в сградата на Областната управа ще се проведе заседание на Областния оперативен щаб за борба с ГРИП и ОРЗ.
От 10.30 часа се очаква да се проведе брифинг след заседанието.

***
Враца
От 10.30 ч. в храм „Свето Възнесение" ще бъде отслужена панихида по повод 76 години от бомбардировката над Враца.

***
Враца
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Враца ще бъдат отворени ценовите предложения на участниците в обществена поръчка с предмет: „Услуги, свързани с доставка и внедряване на интелигентна система за подобряване на градската среда".

***
Враца
От 11.30 ч. в Мемориала на загиналите във Втората световна война ще бъдат поднесени цветя.

***
Горна Оряховица./ с. Върбица
От 10.00 часа в НЧ „Градина-Върбица 1894" ще бъде открита „Зимна приказка" - изложба на детски рисунки

***
Добрич
От 18.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще се проведе премиерата на кукления спектакъл „Сън" от Магда Борисова.

***
Добрич
От 19.00 часа в Младежки център - Добрич, Концертна зала ще се проведе Акустичен рок концерт на Калин Калчев.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на Възрожденското училище ще се проведе среща във връзка с протеста на ресторантьорите и хотелиерите в града.

***
Пловдив
От 9.30 часа в 10 зала на Окръжен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело срещу подсъдимия И.Р. за умишлено убийство.

***
Пловдив
От 10.00 часа в зала 1 Апелативен съд Пловдив ще разгледа делото срещу Б. А.и И. К. след като ВКС го върна за ново разглеждане.

***
Пловдив
От 18.00 ч. в Градската художествена галерия - Пловдив ще бъде открита изложба на живописеца Кирил Иванов.

***
Русе
От 12.00 часа в конферентната зала на хотел „Бистра и Галина" ще се проведе пресконференция по повод приключилото дело в Шуменския окръжен съд относно инцидента в село Хитрино на 10 декември 2016 година.

***
Слънчев бряг
От 12:00 часа в Център Робуста отваря врати най-новата Кулинарна Академия в България отваря на 24 януари в Слънчев бряг.

***
Смолян
От 14.00 ч. ще започнат строителните дейности по изграждане на ГКПП Рудозем - Ксанти.

***
Стара Загора
От 11.00 ч. в Оперния театър ще бъде представен интерактивния спектакъл „Клин Клан".

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Областна епизоотична комисия.

***
Шумен.
От 13.30 часа в конферентната зала на хотел „Контеса" председателят на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова ще даде пресконференция.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.