• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за 11 октомври

Предстоящи събития в страната за 11 октомври

/КРОСС/ *** Атина

Президентът Румен Радев ще участва в срещата на върха на държавните глави от групата „Арайолуш".

*** София

От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

От 10.00 часа в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов" комисар Мария Габриел ще участва в Международен форум за киберполитики.

От 11.00 ч. в Интер Експо Център- София, зала "Витоша", единственият предизборен дебат на тема: „Транспорт" между петте основни кандидат-кметове за София. Участие са потвърдили: Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов, Борис Бонев Ангел Джамбазки.

От 11.00 часа в централното фоайе на Интер Експо Център, ще бъде открит Международния автомобилен салон София 2019.

От 11.30 часа в Етнографския музей в София ще бъде представена съвместната програма „Образование и наука" на Министерство на образованието и науката и Българската академия на науките.

От 12.00 часа, в 18-то СОУ „Уилям Гладстон", ще се проведе обучение по международната програма „Виждам те. Виждаш ме." за безопасна интеракция между велосипедистите и камионите на пътя като част от първата за България седмица, посветена на шведските култура и бизнес.

От 12.30 часа в Софийската лаборатория за иновации SofiaLab на ул. Сердика №1, ет.3 ще бъде
представена изцяло обновената Здравна платформа на Столична община.

От 13.00 часа в сградата на ГДНП на бул. „Александър Малинов" № 1, във връзка с продължаващите действия по разследването на организираната престъпна група за телефонни измами от Ветово ще бъде дадена информация по досъдебното производство.

От 15.00 часа в зала „София" на СТЦ Интерпред, заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" Зорница Русинова ще участва в пресконференция на тема „Специфични обучения" помагат за развитието на българския бизнес".

*** Видин

От 10.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъде открита изложба с портрети на кметове, управлявали града през периода 1944 - 1989 г.

*** Велико Търново

От 11.00 часа в района на Военния университет министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в ритуала по полагане на военна клетва на курсантите на Националния
военен университет „Васил Левски".

*** Ловеч

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и председателят на УС на АПИ Георги Терзийски ще открият новия 9,3 километров участък от АМ „Хемус" между Ябланица и Боаза. Поканен да присъства е и министър-председателят Бойко Борисов.

*** Смолян

От 15.00 часа в зала 247 на Общинска администрация ще се състои пресконференция по проект
BG16RFOP001-1.022-0001-C01 „Ремонт и рехабилитация на улици, тротоари, надлези, пешеходни алеи и детски площадки за подобряване на градска среда.


*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие в област Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.