• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 17 януари

Предстоящи събития на 17 януари

/КРОСС/ София
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София
От 10.00 часа на „Дондуков" № 2 продължават срещите по инициатива на държавния глава Румен Радев, посветени на актуални въпроси от изборния процес, както и мерки и средства за преодоляване на проблемите.

***
София.
От 9.30 часа 9-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Ж. М., обвинен в изнудване.

***
София.
От 10.00 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Р. Ч., обвинена в престъпление по служба.

***
София.
От 10.00 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу П. С., обвинен в изнудване.

***
София.
От 10.30 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Н. Г., П. С., М. К. и Н. Б., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Централното управление на ПроКредит Банк на бул. „Тодор Александров" 26 ще се състои подписване на споразумение между Европейската инвестиционна банка и ПроКредит Банк за осигуряване на финансиране на малки и средни предприятия в България.

***
София.
От 11.00 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу В. Н., Т. Х. и С. С., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа 13-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Б. А., Д. П., П. П. и П. Д., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Л. И. и К. М., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 17.30 часа в Тържествената зала на Централния военен клуб на бул. „Цар Освободител" 7 ще се състои възпоменателното събитие „Черният януари", посветено на навършването на 30 години от трагичните събития от 20 януари 1990 г., когато Съветската армия нахлува в Баку след незаконното решение на бившето ръководство на СССР с цел да спре националната борба на азербайджанския народ.

***
Бургас.
От 12.15 часа в спортна зала „Младост" с мача между „Ботев" - Луковит и „Монтана" ще започнат срещите от финалния турнир за Купата на България по волейбол при мъжете.

***
Варна.
От 11.30 часа в зала „Пленарна" ще се състои публично обсъждане на проектобюджета на Община Варна за 2020 г.

***
Варна.
От 17.00 часа в храм „Св. Атанасий" ще се отслужи вечерня с петохлебие, по повод празника на църквата.

***
Враца.
От 18.00 часа в Драматично-куклен театър ще бъде представена постановката „Безтегловната принцеса" по Джордж Макдоналд.

***
Добрич.
От 13. 10 часа и от 13.50 часа в ЧПГ „Леонардо да Винчи" ще се проведат образователни концерти на Български камерен оркестър - Добрич.

***
Кюстендил.
От 17.00 часа в Изложбената зала на Общинския театър ще бъде открита изложбата „Тектонски нарушения".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 11 на Районния съд ще се гледа делото срещу мъж и жена, обвинени за имотни измами и фалшифициране на документи.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Центъра за обществена подкрепа на ул. „Неофит Бозвели" 38 ще се проведе заключително събитие по проект „Подобряване на материалната среда в Звено „Майка и бебе" към КСУДС - Пловдив: „Да подарим детство".

***
Русе.
От 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация - Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

***
Сливен.
От 11.00 часа на площад „17 януари" в квартал „Клуцохор" ще се проведе ритуал-поклонение, който включва Заупокойна молитва в памет на загиналите и благодарствен молебен по повод 142 години от Освобождението на Сливен.
От 12.00 часа на булевард „Ген. Скобелев" до Драматичен театър „Стефан Киров" ще бъдат поднесени цветя пред бюст-паметника на ген. Михаил Дмитриевич Скобелев.

***
Смолян.
От 14.00 часа в атриума на Областна администрация - Смолян Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов ще обяви резултатите и ще награди победителите в ученическия конкурс за мултимедийна презентация на тема „Будителите на моя роден край, които трябва да помним".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.