• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 20 август

Предстоящи събития на 20 август

/КРОСС/ София.
От 14.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще се срещне с министъра на външните работи на Хашемитското кралство Йордания Айман Ал-Сафади.

***
София.
От 09.40 часа в МВнР вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще приеме Айман Сафади, министър на външните работи на Хашемитското кралство Йордания за разговор на четири очи. В 10.05 часа ще се състоят пленарни разговори между двете делегации. В 11.00 часа в зала „Договори" на МВнР двамата министри ще подпишат споразумение за визово облекчение на притежателите на дипломатически и служебни паспорти. Екатерина Захариева и Айман Ал-Сафади ще дадат изявление в 11.20 часа.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на Министерството на енергетиката - ул. „Триадица" №8 министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще обяви кандидатите, подали заявления в процедурата за избор на стратегически инвеститор за АЕЦ „Белене".

***
София.
От 09.30 часа в Метростанция "Летище София" ще се състои представяне на първата изцяло брандирана мотриса от години насам.

***
София.
От 10.00 часа 7 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Александър Т. и Красимир Н., обвинени в участие в ръководството на престъпна организация или група.

***
София.
От 10.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери ремонта на участъка на бул. „Президент Линкълн", който се изгражда при метростанция 15 в район „Овча Купел", както и ремонтните дейности на ул. „Житница". Кметът ще провери и строителните дейности в метростанцията. Проверката ще започне от ъгъла на бул. „Президент Линкълн" и ул. „Зеленика".

***
София.
От 12.00 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча" 23 ще се проведе пресконференция.

***
Благоевград.
От 11.30 часа в Общината ще се проведе заключителна пресконференция и официална церемония „Откриване" по проект „Социална инфраструктура за услуги за деца".

***
Бургас
От 19.00 часа ще започне честването на паметната годишнина от прочутата битка край поречието на река Ахелой от сградата на местното читалище „Светлина 1934", където тръгне празнично шествие.

***
Варна.
От 10.00ч., на паркинга пред блок 29, кв. Чайка". Ще се състои официалното откриване след
реконструкция на улична мрежа бул."Осми Приморски полк" в участъка от бул."Васил Левски" до бул. "Христо Смирненски".

***
Варна.
От 11.00ч. до южната страна на подлеза на ул. "Дубровник" ще се състои официална церемония "Откриване на обект": "Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. "Васил Левски" в участъка от "Подвис" до бул."8-ми Приморски полк".

***
Варна.
От 13.00 ч. в Галерия „Къщата на майсторите" на територията на Панаира на занаятите в Морската градина ще се проведе пресконференция за избора на най-добър сувенир в рамките на 23-тия Международен панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика".

***
Видин.
От 14.00 часа в заседателната зала на 6 ет. в сградата на Общинската администрация ще се проведат консултации за определяне състава на Общинска избирателна комисия Видин, във връзка с произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове.

***
Враца.
От 09.15 часа на паметника на Никола Войводов (гаров площад) ще бъдат отбелязани 177 години от рождението му.

***
Враца.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Враца кметът Калин Каменов свиква консултации за определяне състава на Общинска избирателна комисия.

***
Добрич.
От 14.00 часа в сградата на Община град Добрич в Общинската избирателна комисия ще се проведат консултации за изборите за общински съветници и кметове.

***
Ловеч.
От 13.00 часа ще заседава комисията за децата, младежта, спорта и НПО към Общински съвет - Ловеч.

***
Поморие.
С празнично шествие в Поморие ще бъдат отбелязани 1102 години от прочутата битка край поречието на река Ахелой.

***
Плевен.
От 15.00 часа в зала ,,Плевен" на Областна администрация ще се проведе заседание на областна епизоотична комисия".

***
Пловдив.
В 10.00 часа в пресклуба на БТА-Пловдив на бул."6-ти септември" 140 ще се състои пресконференция на ПП АБВ.

***
Пловдив.
В 11.00 часа в сградата на общината ще се проведат консултации за определяне състава на общинската избирателна комисия (ОИК) в Община Пловдив.

***
Сливен.
От 11.00 часа в зала 105 на Община Сливен кметът Стефан Радев свиква консултации за състав на ОИК.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.