• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития в страната за 19 януари

Предстоящи събития в страната за 19 януари

/КРОСС/***София.
От 10.00 часа новоизбраните президент и вицепрезидент на Република България Румен Радев и Илияна Йотова ще положат клетва пред Народното събрание.

***
София.
От 14.00 часа министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова ще подпише със сръбския си колега - министърът на минното дело и енергетиката Александър Антич - меморандум за разбирателство по проекта за изграждане на междусистемната газова връзка България-Сърбия в сградата на Министерството на енергетиката.

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе седмичното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 09.30 часа 21 състав на Софийския градски съд ще заседава по делото срещу
Мирчо Петков и др. (Престъпления по служба с цел облага - чл. 282 - 283а от НК ).

***
София.
От 09.30 часа 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Емил М., Лазарин Л., Едуард П. и Мартин Д., на които са повдигнати обвинения за приготовление за убийство.

***
София.
От 09.30 часа 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Милко М., Росен Д., Златомир И., Кирил И. и Иван К., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Методи С., на когото са повдигнати обвинения за изнудване.

***
София.
От 10.00 часа 11-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Нидал А., Алдин Н., Данаил А. и Георги Ф., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 13-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Христо В., Станка В., Борис М., Тома И. и Златко Т., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Димитрина Р., Мария Ж., Нели К. и Надежда Т., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Германо-Българската търговско-индустриална камара ще се проведе информационно събитие по проект „Подкрепа за малки и средни предприятия, участващи в професионална подготовка: професионални обучители за малки и средни предприятия (AC4SME)".

***
София.
От 10.30 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Румен С., Младен П., Дейвид Г. и Петър И., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА Център за творческо обучение ще даде пресконференция във връзка с Международната ученическа програма Space Camp Turkey за 2017 г.

***
София.
От 13.30 часа 18-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Андреан А., Благо А., Венцислав Ф., Филип Ф., Димитър Т., Емил А., Ганчо Й., Георги Г., Димитър М., Нели К. и Генади Г., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Асен И., на когото е повдигнато обвинение за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 16.30 часа в конферентна зала "А" в сградата на БТПП ще се проведе срещана Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата по случай поемането на председателството на Съвета на Европейския съюз от Република Малта от 1 януари 2017 г.

***
София.
От 19.00 часа в Клуба на Столична библиотека ще се проведе първото издание на инициативата „Издателски вечери". Инициативата предвижда всеки месец различни издателства да се представят чрез свои автори (и евентуално преводачи) в Клуба на Столична библиотека. В първото издание ще гостува собственикът и управител на издателство „Пергамент" Георги Милев.

***
София.
От 19.00 часа в Sofia Ring Mall ще се проведе 20-ото юбилейно издание на конкурса „Автомобил на годината".

***
София.
От 19.00 часа в зала Knowledge на СофтУни ще се проведат лекции на тема темата „Как да успеем в дигиталния свят".

***
Асеновград.
От 16.00 часа общинските съветници от ПП ГЕРБ Ангел Димитров и Христина Филипова ще проведат приемен ден за граждани ул. „Цар Иван Асен II" №38.

***
Бобов дол.
От 10.30 часа съкратените миньори от „Въгледобив Бобов Дол" ЕООД ще проведат протест на входа на мината на портала пред бариерата поради неизплатени обезщетения при съкращение и ваучери за храна за месеците септември, октомври и ноември 2016 г.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в Спортен комплекс „Ивайло" ще се проведат Общински ученически игри по шахмат.

***
Велико Търново.
От 17.00 часа в ДКС ''Васил Левски'' ще се проведе Зимен турнир по футбол на малки вратички - четири футболни срещи в груповата фаза.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в голяма зала на МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен спектакълът „Декамерон" - 60-о юбилейно представление.

***
Горна Оряховица.
От 09.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се състои ДЛОШ по борба за момичета кадетки девойки под домакинството на СКБ „Локомотив" Горна Оряховица.

***
Горна Оряховица.
От 19.00 часа в НЧ „Напредък-1869" Театрална работилница „Сфумато" представя постановката „Нирвана" по Константин Илиев.

***
Кресна.
От 12.00 до 13.00 часа жители на община Кресна ще блокират движението на главен път Е-79 заради „безразличието на държавата към честите пътно-транспортни произшествия" в района.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в приемната на Общински съвет ще се проведе пресконференция по повод предстоящото заседание на Общински съвет - Кюстендил.

***
Пазарджик.
От 09.30 часа Окръжният съд в Пазарджик ще заседава
по делото срещу 14 обвиняеми за разпространение идеите на терористичната организация „Ислямска държава".

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 10 състав на Пловдивския окръжен съд ще заседава по делото срещу подсъдимитe Йордан Й., Петко Д., Васил Д. и Светозар В., които са обвинени за подготовка на пренос на агнета през българо-турската граница, без разрешение.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА Асоциация "Голям брат Голяма сестра-България" ще даде встъпителна пресконференция по проект "МИКЦ Младежка зона-активни и креативни".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1, състав на Пловдивския апелативен съд ще заседава по делото, образувано по въззивна жалба на Стоян Чобанов против присъда на Пловдивския окръжен съд от 4 години лишаване от свобода за данъчни измами.

***
Пловдив.
От 14.30 часа в зала 1, състав на Пловдивския окръжен съд ще заседава по делото срещу Огнян С. за това, че при управление на автомобил в нетрезво състояние по непредпазливост е причинил смъртта на С. В.

***
Пловдив.
От 16.00 часа във Военен клуб - Пловдив ще се състои премиера на книгата „Християнство и ислям".

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският съветник от ПП ГЕРБ Петър Попов ще проведе приеман за граждани в офиса на партията в район „Западен" на ул. "Царевец" № 9. На същото място от 18.30 часа граждани ще приема общинският съветник Ясен Михайлов. Общинският съветник Веселин Маневски ще проведе срещи с граждани от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен" на ул. „Академик Петър Динеков" № 1А. Приемната на общинският съветник Гошо Къчков ще се проведе от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в район „Северен" на бул. „Марица" №91. Пенчо Малинов ще проведе среща с гражданите от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница" №5.

***
Разград.
От 11.30 часа в зала 308 на Община Разград ще се проведе пресконференция.

***
Сливен.
От 17.00 часа в концертната зала на Военен клуб- Сливен ще се проведе Общинска отчетно- изборна конференция на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен.

***
Хасково.
От 11.00 часа с ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника-морена срещу църквата„ Успение на Пресвета Богородица" в Хасково ще бъдат отбелязани 139 години от Освобождението на града от Османско робство.

***
Шумен.
От 13.00 часа в зала 203 на община Шумен ще се проведе брифинг с участието на ст. комисар Красимир Шотаров и Иван Видоловски, председател на Сдружение „НАДРБ".

***
Шумен.
От 13.30 часа всички членове на Доброволното общинско формирование
ще бъдат удостоени с поименни благодарствени грамоти за участието им във възстановителните работи в село Хитрино след тежката влакова катастрофа от 10 декември 2016 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.