• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за 17 юли

Предстоящи събития в страната за 17 юли

/КРОСС/София.
От 9.00 часа председателят на парламента Цвета Караянчева свиква извънредно заседание на
Председателския съвет на Народното събрание във връзка със случаите на чума по животните.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Изток" на Народното събрание председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов организира кръгла маса на тема „Постигнатото в областта на вътрешните работи по време на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз".

***
София.
От 11.30 часа в сградата на Министерския съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на Министерството на туризма министърът на туризма Николина Ангелкова ще подпише договор за изграждане и внедряване на Единна система за туристическа информация (ЕСТИ).

***
София.
От 09.00 часа Белоградчишкият епископ Поликарп ще оглави св. Литургия в храм „Св. Марина" в двора на Софийска света митрополия.

***
София.
От 11.00 часа в национален пресклуб на БТА ще се проведе Пресконференция на Цветелина Попова- Оланд - майката на двете български деца, които съдът и социалните служби на Норвегия отнеха, разделиха и предадоха за отглеждане в различни приемни семейства на 200 км разстояние едно от друго.

***
София.
От 11.30 часа в зала 1 на ул. „Московска" 33 кметът на София Йорданка Фандъкова и Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков ще представят проекта на последния етап за обновяване и разширяване на парк „Възраждане" с инвестиции от общинското дружество „Софийски имоти".
***
София.
От 12.30 часа в централата на АБВ на ул. "Врабча" 23 ръководството на ПП АБВ ще даде пресконференция.
***
София.
От 13.00 часа в централата на СДС на ул. „Г.С.Раковски" 134 ще се проведе първата пресконференция на новоизбрания председател и зам.- председатели на партията.
***
София.
От 15.00 часа в сградата на Българската агенция по безопасност на храните на бул. "Пенчо Славейков" 15А директорите на областните дирекции по безопасност на храните ще дадат пресконференция.

***
София.
От 15.00 часа народният представител от „БСП за България" Ирена Анастасова и общинският съветник Николай Николов ще бъдат на разположение на софиянци в постоянната приемна на БСП - София на ул. "Леге" №10, етаж 1.
***
София.
От 15.00 часа в зала 456 в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата.
***
Добрич.
От 18.00 часа кметът на Добрич Йордан Йоданов ще има открита приемна в двора на училище „Любен Каравелов".

***
Карлово.
От 19.00 часа на пл. „20 юли" ще бъде връчена Наградата на Карлово.
***
Карлово.
От 11.00 часа в Историческия музей ще бъде открита изложбата „Издания за Васил Левски".
***
Карлово.
От 20.00 часа на площад „20-ти юли" започва празничен концерт с участието на Бег бенда на БНР. В 21.00 часа на същия площад Ансамбъл Българе ще представи своя спектакъл.

***
Китен.
От 17.00 часа пред сградата на Община Китен ще се проведе информационна среща на Европейския потребителски център, насочена към хората, които пътуват, почиват или пазаруват в други страни от ЕС - „Вашите права".

***
Плевен.
От 10.00 часа в Пресклуб на БТА-Плевен ще се състои пресконференция на народния представител от "БСП за България" Стефан Бурджев.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в храм „Св. Марина" ще бъде отслужена празничната архиерейска света Литургия, оглавена от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай.

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският съветник от ГЕРБ Иван Вичков ще приема граждани в офиса на партията в район „Тракия" в блок 91.

***
Силистра.
От 11.00 часа в изложбената зала в Държавен архив - Силистра ще бъде открита фотодокументална изложба за Васил Левски: „Всичко, което съм сторил, сторих го за Отечеството".
***
Сливен.
От 16.30 часа в зала „Май" ще се проведе публично обсъждане на отчета за приходите и разходите на бюджета на Община Сливен за 2017 г.

***
Смолян.
От 11:00 часа, в зала 201 на Областна администрация Смолян, ще се проведе заседание на Постоянната областна епизоотична комисия във връзка с Африканската чума по свинете в Европа, констатираните огнища в Румъния и опасността от навлизане на болестта на територията на Република България.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.