• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната на 6 декември

Предстоящи събития в страната на 6 декември

/КРОСС/София.
От 10.30 часа в зала „Средец" на София Хотел „Балкан" президентът Румен Радев ще вземе участие в Четиринадесетия Национален иновационен форум „Интелигентни политики за иновационен растеж", който ще се проведе под негов патронаж.

***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа в Зала 5 на Министерския съвет ще се проведе национална научно-практическа конференция на тема: „Педагогически иновации за повишаване на качеството - същност на съвременното училище". На събитието ще присъстват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, председателят на ДАЗД д-р Елеонора Лилова, директори и зам.-директори на дирекции и експерти от Национален инспекторат по образованието, експерти от ДАЗД и НЦПКПС ръководители на катедри и хабилитирани преподаватели от „СУ Св. Климент Охридски" и УНСС, директори и зам.-директори на училища и детски градини от столицата и страната, представители на НПО.

***
София.
От 10.00 часа ще започне заседанието на Столичния общински съвет.

***
София.
От 09.30 в заседателната зала на ВСС ще се проведе заседание на Пленума.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе обществено обсъждане на проект на Наредба № 4 от 5 ноември 2013 г. за присъединяване към газопреносните и газоразпределителните мрежи.

***
София.
От 09.30 часа в София Хотел Балкан ще бъде открит Български икономически форум 2018 на тема „Макроикономическата картина в България в края на 2018 г." с участието на г-жа Керстин Йорна - заместник-генерален директор на Генерална дирекция „Икономически и финансови въпроси" в Европейската комисия.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на ГД „Национална полиция" ръководството на Дирекцията ще даде брифинг за мерките по безпроблемното протичане на Студентския празник - 8 декември.

***
София.
От 15.00 часа до 17.00 часа на ул. „Леге" 10, ет. 1, БСП-София организира безплатна юридическа приемна за граждани.

***
Бургас.
От 09.30 час в заседателната зала при Културен дом на нефтохимика ще се проведе тържествено заседание на Общински съвет-Бургас.

***
Варна.
От 18.00 часа на площад „Независимост" ще се състои празнична програма за запалване на светлините на коледната елха.

***
Видин.
От 17.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще присъства на запалването на коледните светлини на елхата в квартал "Нов път".

***
Пазарджик.
От 11.00 часа в прескулба на БТА гражданска инициатива ще представи благотворителната инициатива „Най-хубавото се вижда със сърцето".

***
Плевен.
От 15.00 часа при кръстовището за село Брестовец при км 13+800 на път II-35 Плевен - Ловеч председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов ще открие рехабилитирания близо 12-километров участък от път II-35 Плевен - Ловеч.

***
Пловдив.
От 09.00 часа Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай, ще оглави архиерейска света Литургия, в храм „Св. Николай Чудотворец" в кв. „Христо Смирненски".

***
Пловдив.
В 11.00 часа в Заседателната зала на Общината ще се състои пресконференция по повод откриващия уикенд на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. На нея ще присъстват кметът и председател на УС на фондация "Пловдив 2019" Иван Тотев заедно с ръководния екип на организацията.

***
Разград.
От 11.00 часа при кръговото кръстовище на път II-49 Търговище - Разград и път II-51 Бяла - Попово - Лозница, в близост до село Трапище председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов ще открие рехабилитираните 21 км от път II-49
Търговище - Разград.

***
Трън.
От 14.00 часа ще се проведе заседание Общинския съвет на гр. Трън.

***
Хасково.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА областното ръководство на СДС-Хасково ще даде пресконференция.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.