• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната на 7 декември

Предстоящи събития в страната на 7 декември

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
Ямбол.
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще посети Ямбол. От 11.30 часа министър Аврамова ще открие обновен участък от главната пешеходна улица в града - „Г.С.Раковски", между улиците „Преслав" и „Ген. Заимов". От 12.30 часа министърът ще открие и модернизираните централни паркови площи, източно от Безистена, между улиците „Г.С. Раковски" и „Търговска".

***
София.
От 09.00 часа в зала 272 в Ректората на СУ „Св. Климент Охридски" ще бъде открита Първа Софийска конференция по енергийна икономика под надслов „Енергийни предизвикателства и възможности в Югоизточна Европа".

***
София.
От 09.30 часа в София Хотел Балкан ще се проведе Икономически форум „Зелена икономика", който се организира в рамките на Българския икономически форум в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България, Министерството на околната среда и водите и Столичната община

***
София.
От 09.30 часа ще започне седмичното заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10.30 часа в хотел „Вега" в зала „Триадица" Групата на Европейските консерватори и реформисти и членът на ЕП Николай Бареков организират конференция на тема „Антикризисния модел на консерватизма в политиката".

***
София.
От 10.30 часа „Демократична България" ще даде пресконференция относно новите опити на правителството да възобнови проекта „АЕЦ Белене" и реакцията на ЕК и ЕП. Събитието ще се проведе в залата на адрес бул. „Витоша" №18.

***
Варна.
От 11.00 часа пред зала „Варна", Община Варна, ще се проведе заседание на Обществения съвет за социална рехабилитация и интеграция на хората с увреждания от община Варна. В началото на заседанието ще бъдат връчени грамоти за активно участие на членове на обществения съвет.

***
Варна.
От 14.00 часа във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров" ще се състои церемония по тържествено полагане на венци и цветя пред паметника на Никола Й. Вапцаров по случай 109 години от рождението му. На тържеството са поканени представители на държавната и местната власт, на морски институции и обществени организации, приятели на Морското училище.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в ОД на МВР - Велико Търново ще се проведе месечния брифинг.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев ще даде пресконференция по темата, свързана с чистотата на въздуха в града.

***
Пазарджик.
От 11.30 часа в Градската градина в Пазарджик ще бъде открит паметник на военните кореспонденти.

***
Перник.
От 09.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет - Перник.

***
Свищов.
От 17.30 часа кметът Генчо Генчев ще направи отчет за извършената дейност през третата година от мандат 2015-2019 в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856" - Свищов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.