• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната на 15 февруари

Предстоящи събития в страната на 15  февруари

/КРОСС/ Хасково.
От 16.00 часа пред сградата на Областната администрация президентът Румен Радев ще приеме строя на почетния караул в Хасково. По-късно в 16.15 часа в Драматично-куклен театър „Иван Димов (ул. "Отец Паисий" № 40) държавният глава ще участва и в дискусия с представители на регионалния бизнес.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открият ремонтираната покрита лекоатлетическа зала в града, която се намира над стадион Берое.

***
София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе заседание.

***
София.
От 09.00 часа в УМБАЛ „Св. Иван Рилски" световноизвестният неврохирург проф. Шарбел Монайе ще оперира заедно с доц. Станимир Сираков две български деца.

***
Варна.
От 9.00 часа в Пункт за базиране Варна ще се проведе тържество по случай 10-та годишнина от вдигането на флага на минен ловец „Цибър".

***
София.
От 10.00 часа в Гранд Хотел София експерти ще коментират тенденциите на имотния пазар в столицата.

***
София.
От 10.00 часа в конферентната зала на Fulbright на бул. „Витоша" 12 Асоциацията на европейските журналисти-България и Българо-американската комисия за образователен обмен Fulbright организират практически тренинг за професионалисти на тема „Как да претворяваме данните в журналистически истории".

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Конфедерацията на автобусните превозвачи ще даде пресконференция.

***
София.
От 11.00 часа в Интер Експо Център ще се проведе уъркшоп на тема „Дигитализацията - двигател за растеж на туризма", организиран от Европейската комисия и Изпълнителната агенция за малките и средните предприятия (EASME)
.
***
София.
От 11.30 часа в сградата на ГД „Национална полиция" е предвидено изявление за медиите след Национално съвещание на ръководния състав на Министерството на вътрешните работи.

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" се отварят офертите в обществената поръчка за избор на изпълнител за проектиране и строителство на 13,2 км от автомагистрала „Струма", в участъка между Кресна и Крупник.

***
София.
От 15.00 часа в зала „Родопи" на Интер Експо Център в рамките на международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо - 2019" ще се проведе кръгла маса "Туризъм - 2019".

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ - Варна на ул. „Георги Бенковски" №1 Станислав Иванов, председател на комисията „Финанси и бюджет" към ОбС ще приема граждани.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Регионална библиотека „Петко Р. Славейков" ще бъде открита изложба на мартеници, изработени от Клуб „Битова култура" при НЧ „Надежда-1869".

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе съвещание с кметовете и кметските наместници на малките населени места.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в залата на читалище „Братство" Общината ще представи резултатите от проекта „Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради".

***
Перник.
От 14.00 часа в ОК „Дворец на културата" - гр. Перник продължава серията от граждански диалози "Европа в нашия дом". Участие в срещата ще вземат кметът на Община Перник Вяра Церовска, зам.-министърът на образованието и науката Таня Михайлова и народните представители Красимир Велчев и д-р Александър Александров.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Джумая джамия ще се проведе Традиционното кафе на толерантността в Пловдив, което ще събере отново представители на различни религии.

***
Русе.
От 13.30 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе редовно заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ООД - Русе.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.